|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: biogaiaGönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 10:11 |
|
MRB HOCAM 8,5aylık kızm 7.800gr 70cm dün dr.götürdük gece uyumadı galiba doguk algınlıgı var biraz bütün tahlilileri normal cıktı .fakat bizim kilo problemimiz vardı sizede gefalarca yazmıştım.kızım kakasını normal yapmıyor ne yerse aynen cıkarıyor dedim .bide uyurken ani aglamaları oluyordu.film cektirdik cok yogun gaz cıktı filmde.bize günde 5damla BİOGAİA ADINDA Bİ DAMLA VERDİ BAGIRSAK PROBLEMLERİ İÇİN .sizinde fikrini almak istdedim kullanalımm mı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 19:25 |
|
O ilac; sizde HICBIR HALTA YARAMAZ....
Pankreoflat deneyebiliriz.. Gunde 1 paketini 2-3 porsiyona bolup, su icinde veya yediklerine karistirarak verin, 5 gun sonra sonucu yazin... Pankreoflat bulamazsaniz,( 1 adet) Festal drajeyi; havanda ezip, 2-3 seferde verin. Siz boyle zirt-pirt her bir halta FILM cektirirseniz, ilerde cocugunuzda, buyuk ihtimalle Tiroid kanseri cikacak... Bu kadar basit bir hastaliga bile; Tahlil yapan, Film cektiren doktordan UZAK DURUN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Eki 2014 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 20:25 |
|
hocam fastal denedık ama hiç bir seye yaramadı pankreoflat bulamadık ama filmde acayip gaz vardı .bu gün denedim ama her zaman kı gibi yedigini cıkarmadı.ne yapsam kafam allk bullak hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 22:48 |
|
Biraz devem edin, bakariz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|