|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mukadder ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 10:13 |
Hocam merhaba, 10-02-2014 doğumlu oğlumun kilosu 9,5
civarında (yakında tartılmadı). 2 aylıkken emmeyi bıraktı, ama ben hala ona
sütümü sağarak veriyorum. Bundan 3,5 ay önce, yani oğlum 5 aylıkken biberonu
zorla almaya başladığını, süt içmek istemediğini yazmıştım size. Sizde
kilosunun iyi olduğunu, geçici bir iştahsızlık olduğunu yazmıştınız. Ayakta,
gezdirerek veriyordum aldığı kadar. Ama artık öyle bile almıyor, sanırım derdi süt içmemekten ziyade biberon ile. Emek emek sağdığım sütleri artık dondurucuya atıyorum ve sağmaya devam ediyorum. Bardaktan içemiyor, tatlı kaşığı ile günde iki kez 150 ml (toplam 300 ml)sütü içirmeye çalışıyoruz, (çalışıyorum, evde bakıcımız var), birazını içiyorsa çoğu ağzının kenarından akıyor. Yoğurdu çok seviyor. Peynir pek sevmiyor, 1 çay kaşığı kadar labne yiyor kahvaltıda ve yumurta sarısı. Söylediğiniz gibi günde bir öğün kıymalı ya da tavuklu yemek/püre yiyor, meyve yiyor, akşamları da sevmeyerek muhallebi, yemezse yoğurt. Akşam 19:00 gibi son öğününü yiyor, ertesi sabah kahvaltıya kadar. 6 aylıkken gece beslenmesini kesti, belki biberon istemediği için, ama uyanmıyor da. Suyu da biberonla almıyor, kaşıkla veriyorum ama az içiyor, bir-iki tatlı kaşığı. Hocam kaşıktan dökülsede, az da içse sütümü sağmaya devam ediyor ve anlattığım gibi beslemeye devam ediyorum. Annem aç kalsa biberonu mutlaka alır diyor ama biberonla içmediğinde aç olmasa kaşıkla da içmez değil mi? Anlattıklarımda gördüğünüz hata ya da eksiklik var mı? Şimdiden çok çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala 900gram fazlasi bar. 9 ayi bittiginde, 8.9kg olmali.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|