|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrumfundam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavrumfundam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2014 Saat 23:54 |
Hacam merhaba.
11, 5 aylik kizim, 10 aylik ken yurumeye basladi. Yurumeye baslamadan once bacaklari cok düzgün duruyordu, emeklerken siralarken hic bir sikinti yoktu, yurumeye baslayali bacakları parantez gibi olmaya başladı ve bu beni çok üzdü. Altini değiştirirken bacaklarini birlestirince birlesiyor dümdüz oluyor ama yururken ayrik ayrik oluyor. Bu gecici bir durummu yoksa bi ortopediste gidilmelimi. Ayakkabi kullanmiyoruz evde çoraplarla yürüyor disarida hic yürüme firsatimiz olmadi ayakkabida almadik daha. Dvit 3 u yaza kadar duzenli kullandik ama yazin güneş den faydalaninca aksattim bir versiysem 3 vermedim. 2 haftadir tekrar günlük veriyorum. Bu durumda ne yapmaliyim hocam. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayakta dururken; dizlerin ve ayak bileklerinin ayni anda degmesi lazim. degiyorsa, mesele yok. Konu ile ilgili eski hastalarin mektuplarindaki resimlere bakin.
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam iyi günler
bu durum bendende var ayak bileklerimle ve dizlerim aynı anda birlesmiyor.ancak eğilerek birleşiyor yaşım 21(bayan)bu saatten sonra bir çözümü var mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yoktur.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|