Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eğilince baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumeğilince baş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: eğilince baş ağrısı
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 18:24
Hocam ben secdeye eğildiğim zaman başıma bir ağrı giriyor. Kalkınca geçiyor.. Ama her defasında o ağrı oluşuyor. Bu nedir ???
Birde benim sık sık sanki beynime oksijen gitmiyor gibi gözlerim kararır gibi oluyor. Ama çok kısa süreli yani anlık oluyor. Herhangi bir tahlil ya da kontrol var mıdır? Beynim sürekli uyuşuk gibi, başım dönüyor gibi yani sürekli ama hafif olan sıkıntılar var. Nasıl bir kontrolden geçmeliyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 20:17
Sinuzit'iniz var... 5 gun Iliadin Sprey, gunde2x1, herbir burun deligine "2 fis" yapin, sonrasinda da, Serum fiz (Sterimar olabilir) 1 hafta kullanin.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 11:16

1-Hocam peki neden olur ne yapmam gerekir.. neye dikkat etmeliyim. 
Hani böyle tipler var etrafımda sinüzitim azdı gene deyip başını tuta tuta gezen...
Bu öyle sürekli olupta arada bir artan bi rahatsızlık mı ???
Kısacası sinuzit nedir :)

2- sterimar ı kızlarda da kullanabilit miyim sprey mi ? 2 ve 3 yaş

Düzenleyen ayemel - 09 Eki 2014 Saat 11:33
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 11:18
" 5 gun Iliadin Sprey, gunde2x1, herbir burun deligine "2 fis" yapin"
illadin sprey 2x2 o zaman doğru mudur??
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 22:24
Evet, iki defa; ikiser fis yapilacak.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
tugbaderin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tugbaderin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 19:17
hocaw aynı dertten bendede var.ewde iliadin pediatrik dawla var ve ben bundan günde 2*4 dawla kullansaw fayda ederwi,illa spreywi olwak zorunda.teşekkür şiwdiden.yaş 32
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 19:44
Eriskinlerde fark etmiyor. Tabii, EGER;kulak agriniz olsa idi; Sprey yerine DAMLA diyecektim..
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2014 Saat 00:00
Hocam ben illadin sprey kullanmaya başladım busefer de sol kulağında hafif hafif ağrı başladı 😯
Damlaya mı geçeyim. Sadece 2 kere kullandım spreyi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.