|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 18:26 |
Hocam merhaba,
11, 5 aylık kızım anne sütüne ek azda olsa ek gıda ile besleniyor. 1-Genelde Memeden hemen sonra Ağızdan gaz çıkardığı esnada yüzünde ekşimsi bir ifade ile geri yutkunuyor. Sanırım ağzına sıvı geliyor. Reflü olabilir mi? Oyle ise ben de de reflü var. Alakası olabilir mi? Yada 4 aylıktan bu yana altını banyoda yıkarken kollarımla karnına baskı yapmış olduğum için olabilir mi? 2-grip yazılarınız okudum ama ilç adına denk gelmedim. Grip aşısı için tavsiye edeceğiniz ilaç markası var mı? 3- yarımşar do olduğundan işk yapılan aşının kalanı atılıyor mu hocam? Tesekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gegirme esnasinda bir parca asit gelmesi; Reflu anlamina GELMEZ... Cocukta Reflu filan YOK...
2- Griplerde ASLA ilac kullanmayin. Eski mailleri ve makalelerimi okuyun. Grip ilaci veya Soguk alginligi ilaci diye satilan butun ilaclar; oksuruk ve akintiyi baskilar, vucut gerekli tepkiyi gosteremedigi icinde, hjastalik goguse iner. Zaten bu ilaclari veren, uckagitci doktorlarinda bekledigi durum, bu andir, size veya cocugunuza; Astim veya Bronsit gibi teshisler koyarak caniniza okurlar. 3- yarim dozdan sonra kalani saglikli bir sekilde saklama imkaniniz varsa, atmayin, sakalyin obur ay kullanirsiniz. Ben yaptigim asilarin kutulari ustune tarih ve hasta adini yazarak saklardim... |
|
![]() |
|
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Saklama koşulları nasıl olmalı hocam, yani buZdolabı uygun olur mu?
Bir de grip aşısı için bir ilaç adı var mı, yoksa eczanelerden her hangi bir grip aşısı ilacı almak yeterli mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Tabiiki buz dolabinda saklanacak. (Buz gozunde DEGIL)
2- Marka onemli degil, hepsinin ici ayni. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|