Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boğaz enf. ve ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboğaz enf. ve ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sermin2112 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sermin2112 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: boğaz enf. ve ishal
    Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 17:21
merhabalar kadir  bey 20 aylık kızım boğaz enfeksiyonu var diye 3 gün klas bid fort süspansiyon antibiyotik şurup kullandık kullanmaya başlamadan bir gün önce ishali vardı ertesi gün geçmişti kullandıktan itibaren şu an hala var sulu ve sarı renkte yemek yeme alışkanlığı yok çok çok az iki üç lokma yiyor günde ve anne sütüne devam ediyoruz sürekli beni emiyor bu ishal tehlikeli midir lütfen yardımcı olun  bana birde bugünde genital bölgesinde mantar var çok ağlıyor travazol krem kullanıyoruz doğru yapıyor muyuz? 

Düzenleyen sermin2112 - 15 Eyl 2014 Saat 17:21
SERMİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118539
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 23:50
HICBIR ishalde; Antibiyotik kullanmayin, yoksa ishal gecmez ve doktorlardan da cikamazsiniz... Eger, daha ilk gun, ishal basladiginda Antibiyotik vermese idiniz, simdiye ishali coktan gecmisti... Sirf is uzasin, 1-2 sefer daha hasta gelsin diye bu uc-kagidi yapiyorlar.
BUTUN ILACLARI; hemen kesin, sadece anne sutune devam edin, eger o isterse ve/veya anne sutu az geliyorsa, o zaman "Kutu sutlerinden" teklif edin...
Kusma ile BERABER olmadigi surece hicbir ishal tehlikeli degildir... Zehirli ishali; "Ishal kesici ilac" vererek bizzat, doktorun kendisi yapar. Barsaklarda ishal mikrobu asiri urer, salgiladigi toksinlerle barsak hareketleri durur, kaka ve mikroplar atilamaz ve cocuk ölur...
Yukarı Dön
sermin2112 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sermin2112 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2014 Saat 10:12
çok teşekkür ederim kadir bey çok haklısınız insan sağlığının oyuncak olduğu bir memlekette çocuk kadın demeden oyunlar oynanıyor maalesef yavrumun tuvalete çıkma sayısı azaldı şu an hiçbir ilaç vermiyorum poposuna krem sürüyorum sadece. Allah sizlere kolaylık versin sağlık sektöründe sizin gibi işini vicdanı ile doğru düzgün yapan doktorlar sayıca az malesef.iyi çalışmalar 
SERMİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118539
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2014 Saat 06:13
Gerekmese dahi; benim makalelerimi ve diger Alt Forum ve eski mailleri mutlaka okuyun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.