|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 16:31 |
MRB HOCAM bundan 2ay öncede sormuştum size kilo alamama sorunumuz vardı gecen ayın 25i 6.600kg idi kızım 8aylık 66cm.2ay festal kullandım ilk ay 300 gr aldı gecen ay 100gr almış bu ay festali kestim kilo alcakmı almayacakmı diye fakat başka bı sorunumuz 3gün önce ateşlendi ishal başladı kusma yoktu ateşi ertesi gün geçti fakat şimdi yedigini alttan cıkarıyo bugün 3. gün ne yese aynen cıkarıyor zaten sor kilo alıyoruz ne yapmam gerek hocam festale tekrar başlayalım mı zaten 2ay sonra görüşelim demiştiniz.tşk ederim .
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ishal icin ilac/antibiyotik kullanmayin. Ishali yapan mikroplar, kaka ile atilinca, ishali kendiliginden gecer.
Festale baslayin, en az 3 ay aldiktan sonra goruselim. |
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOCAM BU GÜN TARTTIM 6.600GR ISHAL GIBI DEGIL ILK BAŞTA ÖYLE BAŞLADI AMA SUAN AGIZDAN ALDIĞINI AYNEN CIKARIYO KAKA GIBI YAPMIYO COK ÜZÜLÜYORUM NE OLUR YARDIM EDIN SIZDEN BASKA KIMSEYE ANLATAMIYORUM DERDIMI BEBEGIM BÜYÜMÜYOR HOCAM NE ZAMANA KADAR SURECEK BU DURUM ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN IYIKI VARSINIZ
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin, Festal yerine, (bulabilirseniz) Pankreoflat tozu kullanin, kullanim; daha kolaydir. En az bir 3 gun gecsin. Ben yarindan sonra; 3 gun yokum..
|
|
![]() |
|
Onudami aynen festal gibi vericem gunde bir hocam piyasada yokmu0
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanimi az oldugundan, her Eczanede bulunmayabilir..
Gunde;3x1 paket ile baslayin, giderek dozu azaltin, iyi gelen en dusuk dozu bulun ve o miktarda verin. |
|
![]() |
|
Hocam dun size yazm yi unutmuşum ayrica gece uykusunda inliyo ve xok zor uyuyor emerek uyudugu icin emerken kasiyo kendini bi zorluyo sanki butun bunlarin sebebi sindirim ve bağırsak sorunundan olabilirmi hocam uyku saatlerimiz eziyet adeta teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir, hele bir ilaci kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|