|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2014 Saat 13:05 |
Hocam merhaba umarım iyisinizdir...hocam bu seneki aşıyla ilgili yazılarınızı okudum..biraz kafam karıştıda yardımcı olurmuusunız lütfen..
1.bursada yaşıyorum cogu eczanede Grip aşisi gelmiştir yazıyor..normalde ekim aylarında gelmiyormuydu aşilar? Acaba hemen yaptırmalımıyız? 2.oglum 3 yaşında.1 yaşında ilk kez Grip aşısı olmuştu 2 doz şeklinde.fakat gecen sene hiç yaptırmadım..bu sene tek doz şekildemi olacak? 3.malum aşiyi saglık ocağında yaptırıcam fakat hiç güvenmiyorum sizinle tanıştıktan sonra hiçbirine.aşiyi koldan yapacaklar değilmi? Uyarmam gereken birşey varmı acaba? 4.daha önce hiç aşı olmamış annem ( 49 yaş hipertansiyon hastası) ve eşim (yani babamız 38 yaş hiçbir hastalıgı yok) içinde yaptırmak istiyoruz..yaptırmamızda bir mahsur yok değil mi? Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- O yazida belirttigim gibi, bu seneki Grip asilari, gecen seneki ayni viruslari ihtiva ettiginden, imalata erken baslandi. Yoksa, farkli viruslar olsa idi, gene Eylul ilk haftasini bulurdu.
2- Hayati boyunca, tek doz dahi olanlar, bu sene; TEK DOZ asi olacaklar. 3- Grip asilari onemli degil, ister cilt alti, ister adele farketmez. 4- Bilakis; olmalarinda buyuk fayda vardir. |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki şuan Grip olsa bile yaptırabilirmiyiz aşiyi ?? Yoksa geçmesini beklemelimiyiz??
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her halukarda asiyi yaptirin.
3 yasindan buyuklere. "Dortlu" Fluarix Tetra yaptirin, eski mailleri okuyun. Cok luzumsuz tekrarlar olmasin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok özür dilerim hocam kusuruma bakmayın nolur..malum coookk dedikodusu olan bi konu :((
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz, ben ne diyorum, ona bakin... Isterse, Saglik bakani olsun, ben ne diyorsam odur..
2009'daki Domuz Gribi icin ben ne dediysem, hepsi gercek oldu. Bakin hala benim dedigim gibi, Domuz Gribi asisi her seneki Grip asilarinin icinde mevcuttur.. O gurultu koparanlarin simdi hangisi agzini acabiliyor?? Boyle ahmaklar her zaman olmustur ve olacaktir. Turkiye deki Tip egitimi bu sekilde oldugu surece, bu ahmaklara karsi hazirlikli olun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|