|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2014 Saat 18:16 |
hocam oğlum 4 ayını yeni bitirdi 1,5 aydır zaman zaman kaka yaparken çok zorlanıyor yaptığı zaman sert yapmıyor rengi ve kıvamı gayet iyi anladığım kadarıyla ıkınmayı bilmediğinden popo kaslarını da sıktığından yapamıyor 3-4 gün geçtiyse ve yapmadıysa zeytinyağı içiriyorum hala yapmadıysa altını açıyorum zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarıyorum bekliyorum karnını ovalıyorum bazen çok sert oluyor.. sonra son çaremiz gliserin kansuk fitil kullnıyoruz 1,5 ayda bu 3 ya da 4. kullanışımız önceleri daha fitili iter itmez yapıyordu bu kez yapmadı ve ağlayarak uyuya kaldı.. bu durumda ne yapmamız gerekiyor sadece anne sütüyle beslendiği için eskiye nazaran seyrek kaka yapmasını normal karşılıyoruz her türlü kolaylığı sağlayıp tembelliğe alıştırmayalım diyip bekliyoruz bu kez de ağlama krizleriyle karşılaşıyoruz ne yapmalıyız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120315 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE: Ikinip-ikinip yapamadiginda, kulak cubugu veya Gliserin fitil kullanin. Rahat oldugu surece, isterse, 7-8 gunde bir dahi kaka yapabilir. Sert kaka yapmasi, az yedigine isaret edebilir, anne sutunun ustune "Kutu sutleri"nden deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|