|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aso ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2014 Saat 20:30 |
Merhaba hocam
5.5 aylik bir bebegim var tatilden yeni donduk ve kulagimda kulak kepcemede yansiyan zaman zaman siddetlesen bir agri olustu. Gecer diye dusundum ama gecmeyince bir kbb uzmanina gorundum. SuDan mikrop kaptigimi bir de sivilceye benzer birsey ciktigini soyledi. Yanlis ilac kullaniminin dogurdugu agir sonuclari halamin bobregini kaybetmesiyle gordugum icin size danismadan verdigi ilaclari kullanmak istemedim. Augmentin 1000mg Parol Onadron damla Siprogut damla Birde eczaciya hazirlatilan karisim damla Karisimlari gunde 3 kez 5er damla seklinde kullanmami onerdi. Simdi size sorum bu antibiyotik ve damlalarin bebegime herhangi bir zarari olurmu izlemem gereken yol nedir. Onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118569 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE: Augmentin1000 gunde:2x1 ve Parol tablet agri oldukca, en fazla gunde:4X1 alin, gerisini sakin kullanmayin.
Sudan mikrop kapmadiniz, cildiniz bir sekilde mikrop kapti, sivilce oldu. Havuz suyu sivilce yapmadi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|