|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uKaLaM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 19:19 |
Merhaba doktor bey,
kizimin kan tahlil sonucu wbc.17.48 neut.7.81# lymp.7.74# mono.1.75# bas.0.04# eos.0.14# neut.44.7% lymp.44.3% mono.%10.0 bas.0.2% Eos.0.8% Mcv.76.2 mch.25.9 38 derede atesi cikinca doktora goturduk parol, paranox ve amoklavin verdi yalniz kullanmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
MONO:%10 olmasi yuksek bir deger, bunu doktoru ile konustunuzmu? Viral bir hastalik olan Enfeksiyoz Mononukleoz'a benziyor, 1 hafta ates yapar, Antibiyotik alanlarda, dokuntu olur. Tedavisi yoktur, zararsizdir, kendiliginden duzelir. Bu konu ile ilgili eski mailleride okuyun.
|
|
![]() |
|
uKaLaM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor genel muanesinde sorun yok. Dislerinden de olabilir dedi. Suan goremedigimiz bir durum da olabilir dedi ve idrar tahlili temiz cikti. Antibiyotik kullanmasam da duzelir diyorsunuz. Birde tekrar tahlil yaptiriyim mi. Ben kizima 14 ayliga kadar hic antibiyotik kullanmadim hatta hic bir ilac kullanmadim. Suan 18 aylik. acaba neden bu ateslenme oluyo.cok kalablik ortamlara sokmam her seyi ellemesine musade etmem. Ne yapacagimi sasirdim. Cevabiniz icin cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Birde Enfeksiyoz Mononukleoz'a benziyor dediniz. Bunun tedavisi nasil olmali. Ateside 36.6 / 37 civarinda. Bazende normal derecede.
Düzenleyen uKaLaM - 26 Ağu 2014 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut disleri ates yapmazlar. Hayret bir sey, hangi kitapta boyle bir bilgiyi okumuslarki!!!!
Enfeksiyoz Mononukleoz'a benziyor, 1 hafta ates yapar, Antibiyotik alanlarda, dokuntu olur. Tedavisi yoktur, zararsizdir, |
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim. İcimi ferahlattiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|