|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslıbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 20:26 |
hocam selamlar saygilar , 15 aylik kizim son bir aydir bizi cildirtiyor hocam hicbir derdi yokken surekli aglamalar , benden ayrilmamalar , odada hep yaninda olmami istiyor hic bir is yaptirmiyor tek basina uyurken artik hep bizi istiyor uykuya direniyor , disari parka oyuna goturuyoruz orada cok mutlu bana bakmiyor bile ama evde yapisik ikiz gibiyiz inanin su yaziyi zor yaziyorum cok bunaldim hocam istedigi yapilmayinca cok asabi oluyo boyle giderse cok simarik bir cocuk olacak ne yapmaliyiz hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oglumun kedisi de ayni sizin kiz gibi... Bilgisayarin basina gectimi, hazret hemen "Keyboard"un ustune yatiyor,yanagina pati atiyor..
Yerseniz.. 2-3 gun onun istedigini yapmayin, aglar-aglar alisir. Yoksa size kullanir. Hele birde bu durumda iken, arkadan kardes gelirse, artik onun gozunumu oyar, ustundemi tepinir, bilemem. Evde patron'un siz oldugunu ogretin. Hic korkmayin, alisir. |
|
![]() |
|
aslıbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam guldurdunuz , dediginizi yapicam insallah bas edebiliriz bu tatli yaramazla :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|