|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 10:45 |
Kadir hocam kizim 27 aylik ve 15 kilo.
Dogdugu gunden beri goz alti cok kizariyor. Uykusu geldiginde yoruldugunda tamam kizariyor ama durduk yere de oyle bir kizariyor ki parkta falan tanimayan insalar bile gozune birsey mi oldu diye soruyorlar. Beyaz tenli oldugundandir diye dusunmustum ama yinede fikrinizi almak istedim. Hocam birde 25 aylikken kizimin kendi istegiyle bezi cikardik. Baslarda cisini oturarak yapmayi bilemedigi icin bacaklari kirlendiginden her cis kaka sonrasi yikiyordum ama ogrendiginden beri normak peceteyle siliyorum ama o zamadan beri makattan cis yaptigi noktaya kadar kipkirmizi oluor. Kotu kokuyor. Ve devamli kasindigini soyluyor. Ne yapmaliyim hocam simdiden tesekkurler
|
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Silmeyin, yikayin. SAKIN: Arkadan-one silmeyin, ONDEN arkaya dogru silin.
Goz altinin (kizardigi zamanki) resmini gonderebilirmisiniz.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|