|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nejmettin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nejmettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2014 Saat 20:14 |
kızım22 ay15 günlük bas cevresi50,5 cıkıyor kendim ölçtüm 10 günönce hemşire ölçmüştü50,2 gelmişti bıngıldak
kapanmadı fazla acık degilmiş dogdugunda 36 cıkmıştır saglık ocagında ve cocuk doktoru kafasının büyük oldugunu nöroloji bölümüne yönlendirdi vucudunda kahverengi lekelerde oluşmaya basladı kir gibi sanki 6 adet ve ben mi cilmi tam kestiremedigim lekelerde var bebekken tikli gibi göz kırpma hareketleride vardı2 aydır yapmyor şükür bide dogdugu günün sabahı annemle esim kızımın üzerini degeştirirken sanki nefessiz kalmış yüzü kırmızıyl mor arası olmuş ekim ayında pencere kapı kapalı günese yatırıp degiştirmişler yasadıgımız yer adana sıcaktan olabilir demişti cocuk doktoru simdi lekelerden dolayı eeg cekildi 1 defa epiletik dalgalanma yazıyor tedavi baslamadı mrg istedi doktor bas cevreside büyük olunca size danışmak istedim boyu 85 kilo13 sezeryan küvezde kamadı tüpbebek le oldu kızım
Düzenleyen nejmettin - 19 Ağu 2014 Saat 20:21 |
|
JNJK
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic korkmayin, hicbir hastaligi veya "arizasi" YOK....
2cm boy, 1.5kg agirlik fazlasi var. 2.5 yas cesametinde. Boy ve kilosunun bas cevresine gore baklidiginda; Bas cevresi:NORMAL.... AYRICA: 22.5 aylik icin bas cevresi: Ortalamasi48.2cm dir Bunun +1.4 ve -1.4 alt ve ust sinirlari vardir. 22.5 aylik icin NORMAL UST SINIR:49.6cm dir. Bu kadar fark ile hicbir sey yapilmaz. Boyle sacma sapan doktor musvetteleri ile ugrasmayin, hicbir tahlil tetkik de yaptirmayin. Ahmak bunlar... Acaba hic hayatlarinda; "Hidrosefali" gormuslermi!!!! |
|
![]() |
|
nejmettin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nejmettin
cok sagolun hocam kızımın narkoz almasından cok korkuyordum alnı geniş bası büyük olunca ben cok korkmustum lekeler ve eeg miz hakkında ne düşünüyorsunuz hocam özür dilerim
|
|
JNJK
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kadar buyukluge; "Buyuk" denmez, o lekeler ve EEg'de hikaye..
Ayrica da, o "muhteremlere" bir sorun bakalim ne hastalik varmis, ne yapilabilirmis!!!! Oturun oturdugunuz yerde. Hidrosefali DEGIL, Neurofibramatosis hic DEGIL... Sacmalamasinlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|