|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2014 Saat 15:41 |
mrb hocam. kızım 5.5 yasında.kotu kokulu sarı akıntısı var. sureklı çamaşır değiştiriyorum. daha önce sormuştum, sabunlu suya oturtun demiştiniz. bunu 3 kez ustuste yaptım. hemen geçti.yalnız 3 gün sonra tekrarladı.tekrar sabunlu suda oturttum, azaldı ama tam geçmedi. ne önerirsiniz?idrar tahlili yaptırmıştım.bişiy çıkmadı.travazol krem tavsiye edenler var ne dersiniz? ilaç kullanmaya çekiniyorum.
hocam bir de kızımın süt dişi sallanmadan, alt dişi çıkıyo.diş geriden çıkıyor.hızlada büyüyor.diş doktoru hemen almalıyız dedi.kızımda çok korkuyor.aldırmazsak,süt dişinin kendiliğinden düşmesini beklersek dişi arkada kalır mı?bir de dişi erken çıkmış,büyüme hormonu çok salgılanıyor olabilir.doktora götür diyor diş doktoru ne dersiniz? çok teşekkurler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Kaka bulasiyor..... Her kaka yapistan sonra, nasil temizlemesi gerektigini iyi ogretin... Onden-arkaya dogru silecek( veya silinecek)..........
2- SAKIN, o sut disini aldirmayin. O kerizin bir sey bildigi yok... Kalici disler o sekilde geriden cikarlar ve sut disi tamamen eriyip, koku yokolunca, kendiliginden one gelirler. 3- Disin erken cikmasi ile "Buyume hormonu" arasinda alaka kuran SALAGA sapka cikarilir!!! Sabah-sabah, kotu kotu soyletecek beni... |
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkur ederim cevabınız için. 2 şey daha sormak istiyorum:
1:sabunlu suya oturtma işlemini kaç gün yapayım?ilaç sürülecek bi durum var mı? 2:süt dişinin çabuk düşmesi için elimizle sallamaya,havuç gibi sert şeyler yedirmeye gerek var mı? teşekkurler:) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- EGER: Alt temizleme isini yoluna koyarsaniz, bir daha sabunlu sicak su icine oturtmaniza gerek kalmaz. Ilaclarla hallolmaz. Barsaklardaki Koli basilleri,(Turk doktorlari sayesinde) butun Antibiyotiklere direnclidirler.
2- Sut disleri ile ugrasmayin, hicbir sey yapmayin. En kotu ihtimal ile yutar, oda midede erir gider. Tam yatay hale gelene kadar koku eridiginde, biraz Anestol pomat surup, cekin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|