|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2014 Saat 17:40 |
Merhaba hocam
Oglum 20 aylik 12 kilo Surekli burun akintisi öksürük devam ediyor Doktora gitmekten ve bos yere antibiyotik kullanmaktan bıktık. Sizi taniyali ilaclaribiraktik ama çocuk bi türlü rahatlayiyor kis dönemi cigerlerinede iniyor alerjik deniyor ama o ilaclarida kullanmadım. Ama 1 haftadirlordes diyebi şurubu badladim bi deneyelim diye Gerçekten allerjik olup olmafigini nasil anlicam Çocuğun hadtaligihic bitmiyor Simdi kulagi akıyor gibi şeffaf hafif atesvar iliadine badladim 4 gun sonra denize girebilirmi akıntı olursa tikac kullansak olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik oksuruk ve Rinit, sadece Ilk bahar ve Sonbahar atlarinda gorulur.. Su anda Allerji yapabilecek bitkilerin tamami meyva verdi, hatta meyvalari bile kalmadi, ne alllerjisi??? Onumuz Sonbahar, agaclarda dusen yapraklarin curumesi ile ureyen mantarlarin "Sporlari" allerji yapabilir. Buda ancak, senelerce bu sporlari solunumla almis eriskinlerde olur.
Tabii, Turk doktorlari Grip diye bir hastaligi bilmedikleri icin, onlara gore oksuren butun cocuk hastalar, Allerjiktir. Bu salaklara inanmayin. Iliadin kullanin, 4 gun sonra denize girebilir ve cokda iyi gelir. (Havuz olmaz) Tikac filan gerekmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|