|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zefla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 20:01 |
Mrb hocam 24 aylık oğlu var kilo 11.500 boy 84 sabah aat3slendi 40 oldu bende doktora goturdum.sag kulak iltihaplı dedi sizden bildiğim için kan tahlili istedim WBC 5.2 REC 4.37 bi sürü daha var yazmaministerseniz Calyon verdiler ordaa yesddüştü.ilac olarak suprax 100 mg profenid 150 sürüp tylol cold nasosex sprey verdi sadece ateş dusurucu ve antibiyotik aldım aateş yine yükseldi 41 oldu ne yapmalıyı aantibiyotuk başlamadım sizden öğrendiğim kkadarıyla çünkükulagini ggöstermiyor .ama ateş yyükselecekdiye korkuyorum ne yyapayım hocam baslim mi
|
|
![]() |
|
zefla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates düşürücü vereyim mi kaç saatte bir saolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC'nin; 5.2 olmasi, hadisenin Grip oldugunun isbatidir. Ama, Turk doktorlari Grip diye bir hastaligi teshis etmemeye yeminli oldugundan, kan sayimi ne gelirse gelsin; Antibiyotik yazacak kadar AHMAK'tirlar.
1- Kulak agrisi yoksa, "Sag kulak Iltihabi" diye bir sey YOK DEMEKTIR. 2- Siz ne ilac verirseniz verin, atesi; 4-5 gun surecektir. 3- SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin. Bilhassa, Profenid, Tylol Cold ve Nasonex'i bir daha ne sebeple verirle versinler,. ASLA evinize bile sokmayin. 4- Grip ve Ates ile ilgili makelelerimi, mailleri mutlaka okuyun ve bu SAHTEKAR doktorlardan uzak durun. 5- Atesi dusurmeye mecbur degilsiniz. 11.5kg icin "Calpol 120" dozu:gunde 4x1 olcektir. Cocuk cok rahatsiz olursa verin. Rahat bir cocukta atesi dusurmeyin. |
|
![]() |
|
Hocam Özür dilerim rahatsız ediyorum yokk ağrı ateten kkötü çok yukseliyo şimdi atesi 42 uyuyodu ama korktum nefes alisverslernden sürüp icmedigi içinpparanoxfitil verdim ne kadar süreyle vermeliyim duş yaptırmak mi eşim hastaneye gidelim diyo anlatamam. Paranoxne kadar ssürede düşürür.
|
|
![]() |
|
Hocam ateşte rahat derken çocuk nasıl rahat olucak halsizse vermelimiyiz nasıl anlicam rahatsız olduğunu gözler kipkirmizi
|
|
![]() |
|
Bu saat oldu atesi hala.yuksek 41 uyuyor ama ssayılıyorcçoktedirginim bu ateş4 5 ggünbunyuksekkliktemi sürecek sürecek peki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyayan bir cocugu uyandirip, fitil yapmayin.
1 ParaNox120 fitil= 120 mg Parasetamol 1 Calpol 120 olcegi(5ml)=120 mg Parasetamol. Gunluk toplam 4 defadan fazla olmasin. |
|
![]() |
|
Hocam çok saolun iyiki varsınız. Ateş saat 11 civarıyla bir daha çıkmadı. Sadece huysuzluk kaldı .ağlama yok kulak tutmak yok. Benim anlamadım doktor devamli doktorumuz bana diyoki dün olmuş şu kaçmış ondan iltihap ne gerek var yazık değilmi.cocuga iyiki sizi ttanımımız antibiyotik ten kurtulduk.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|