Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yine ciban :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYine ciban :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yine ciban :(
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2014 Saat 17:56
Hocam öncelikle hoşgeldiniz 
3 yaşındaki oğlumda yine ciban cikti hocam maalesef..
En Son mart ayında 3 tane yine bacagında cikmişti..antibiyotik ve batticon vermiştiniz
.tekrar onlaramı başlamam gerekiyor..antibiyotiksiz geçmezmi hocam :( neden tekrararlayip duruyor anlamadım..sizce nedendir? 
Teşekkürler 
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 11:14
Hocam benide bilgilendirir misiniz lütfen :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117371
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 13:40
O iltihabi, temiz bir igne ile delip, bosaltin. Ustune Batticon surun. Antibiyotik gerekmez.
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 13:46
Cok saolun hocam...peki 2 defadır tekrarlamasının nedeni nedir acaba?  vücudumu yapıyor yoksa yedikleriyle alakali olabilirmi? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 13:52
Elbiselerinde veya temas ettigi Ev esyalarinda hala mikrop oldugunu gosterir..
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 13:56
Hocam cok uzattım farkındayım ama ütülemeden hiç bir elbisesini giydirmiyorum..cok sık yıkıyorum..şöyleki önce sinek yada böcek isirmiş gibi oluyor hafif kaşıyor 2 gün sonra böle çiban gibi oluyor.başta bişey ısırmış Die müdahale etmiyorum..sonra bi bakıyorum çiban olmuş 

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 15:58
Merak etmeyin, temizlige devam, biraz inatci bir mikroptur. Sadece giysileri degil, oturdugu, degdigi ev esyalarindan bile bulasabiliyor. Bu hale gelmeden, daha ufak bir kizariklik seklinde iken, hemen Batticon surun.
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 19:54
Cok tesekkur ederim hocam..peki bu durum bir hastalıgı falan işaret etmiyordur değilmi?  bir arkadaşım kan tahlili yaptır belki şekeri vardır dedi.tedirgin oldum..
Saygılarımla 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.