|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 11:13 |
Hocam merhaba
Oglum 8.5aylik . Aile hekimliginde parmaktan kan degerine baktilar 14.6 cikti. Hemsire sonuca sasirdi nadir goruruz bu degeri dedi. 9.ayda kendi doktorumuz genel kan tahlili yapacak diye belki yanlis olculmustur diye onemsemedim. Anne sutu cogunlukta besleniyor ve hafta 2-3corbasina parca et koyup veriyordum. Kan damlasini uygun gormediginizden kullanmiyordum. Anne sutu cogunlukta beslenen bir bebek icin bu deger olabilir mi. Doktorumuza gitmeden size danisip yonlendirmenize gore hareket edeyim dedim. Tesekkurler
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 74cm 10kg.600gr bu aradada. Kahvalti corba hergun vermiyorum fazla geliyor. Dr vermem gerektigini anne sutunden artik yeterli beslenemeyecegini soyluyor. Sizce bildigimi okumaya devammi edeyim?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle; zirt-pirt kan sayimi yapilmaz.. Bu sarlatanlikda yeni moda oldu...Kan sayimi; gerektiginde yapilir.
SAKIN; demir ilaci vermeyin. BU doktorlar, ne derlerse desinler siz bildigimizi okuyun, oncelikle anne sutunu verin, yetmeyen tarafini; kahvalti ve/veya corba ile tamamlayin. Bu palavracilarinin hicbir dediklerine de kanmayin. 2 kilo fazlasi var.. Daha ne yapsin cocukcagiz!! |
|
![]() |
|
Hocam aile hekimligine doktorumuz bakacak dedim ama parmaktan alininca sorun yaratmadim. Cikan deger ile ilgili bir sorun yok ozaman dogru anliyorum degilmi. Et vermeyi kesmistim. Ara ara verecegim. Damla kullanmiyoruz zaten.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Et yedirmekle, "Demir zehirlenmesi" yapamazsiniz.. Vucutta demir fazla ise, emilim olmaz.
|
|
![]() |
|
Hocam son olarak;
Eger ben demir ilaci kullaniyor olsaydim( ki doktorumla bu ilac nedeniyle cok inatlastik. ) Oglum zehirlenme yasayacakmiydi? Bunu ogrenmek istiyorum cunku doktorum bilgi kirliligimin oldugunu hatta oglumun daha fazla damla kullanmasi gerektigini soylemisti. Tekrar yapacagi kan tahlilinde yine 14.6 cikarsa bunu kendisine soylemek istiyorum.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki kotu bir tablo ile karsilasacaktiniz.. Bakmayin siz bu doktorlara, Turkiye gibi bir gariban ulkede, 85 Tip fakultesi acarlarsa, sonuc bundan daha iyi olamaz..
Boyle doktorlari, Patagonya bile uretir..Doktor sayisi degil, "Kalitesi" onemlidir ama bunu anlayacak zekada devlet adami nerde!!!! |
|
![]() |
|
Tesekkur ederim hocam
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|