|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2014 Saat 01:37 |
hocam 1 hafta önce oğlum mutfakta oynarken betona yukardan kafasını çarptı ve çarpma sonucu 1 cm civarı açıklık oldu.hemen bi devlet hastanesine götürdük ordaki doktor plastik cerrah görsün dedi.ardından ankara memrial hast götürdüm. plastik cerrah bunu dikerim ama genel anestezi altında dedi oğlum 17 aylık.ben çok korktum. ordan çıktım ankara Atatürk hast götürdüm, ordaki doktorda oğlumun alnını yapıştırdı uhu gibi bişeyle, yani dikmedi. bugün oğlum yine düştü ve aynı yerden hafif bi kan geldi orası kabuklanmıştı yavaştan. ne yapmalıyım? 1 hafta geçti ve uyutulmasından korkuyorum daha çok ufak. şuan köydeyim yanlış mı yaptım bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece, yarayi temizleyin, baska bir seyde yapmayin... Artik bir dikisi bile anestezi altinda yapiyorlar ha.... Dogrusu, cidden Tibbin, "civisini" cikardilar...
|
|
![]() |
|
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen hocam bir de bebek uyutulur mu!? hemen orda para hesabı yaptılar iyice korktuk.Allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakalim daha neler gorecegiz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|