|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysemelek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysemelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 00:42 |
hocam merhabalar
benım 5 ay 26 gunluk 7.150 gr 69 cm oglum var biz kazakıstan da yasıyoruz ve dogumu orada yaptım dogumdan ıtıbaren bebegımın gece uykusuzlugu hıc yasamamıstım emmek ıcın kalkan ve tekrar uyuyan bebektı bız mart ayının sonunda torun sevdırmeye turkıye ye gıttık baslangıcta duzenım degısmedı fakat oglum mayıs ayının basında pamukcuk ve enfeksıyon gecırdı bu donemde gecelerı saat bası kalkmaya basladı ya emmerek uyuttum yada pıspıslayarak omzumda gece ac kalıyor dıye dusunerek mama verdım fakat o gecede kalkmaya devam ettı hazıranın 12 sınde kazakıstana donduk ve turkıyeyle 3 saat saat farkı var buraya geldıgımızden berı oglum gece 4 ten once uyumuyor 2 saat uyuyup mızıklanarak uyanıyo tekrar uyutmaya calısıyorum gece uyumadıgı ıcın gunduz uyuyor 2 aydır gece uykularımız bozuldu ne yapabılırım ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Pamukcuk ilk 1.aydan sonra OLMAZ.... Sizin gordukleriniz, dokulen agiz ici mukozasi (zarlari)dir. Hicbir zarari, veya sikayet mevzusu olmaz. Tedavide gerekmez. EGER, ILAC kullanarak cocugun var olan sistemini bozdu iseniz, bir muddet cekeceksiniz demektir. Sabirli olun, gunduz siz uyutmayin, o uyursa uyusun, sakin uyutmak icin (gunduzleri) gayret gostermeyin.
2- Bu yastaki bir cocukta, 3 saatlik bir fark, bir sey yapmaz. Biz Arizona'ya gidip geliyoruz, 10 saat fark var, torunumda bir sey farketmiyor. |
|
![]() |
|
aysemelek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysemelek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o donem doktora goturdugumde pamukcuk oldugunu soyledı mıkostatın yazdı bana ayrıca enfeksıyonu ıcınde ventolın surup kullandırdı 3 gun yarım cay kasıgı olarak daha sonrasında prospan bıtkısel suruba gectık bızler bılgı sahıbı olmadıgımız ıcın doktorlara ınanıp derdımıze deva arıyoruz sızede cok tesekkur ederım zamanınızı ayırıp bızlere yardımcı oluyorsunuz ALLAH razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|