|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silamiran ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2014 Saat 02:33 |
Kadir bey benim ıkı aylık oğluma ıkı günlükken işitme testini geçemedi şimdi ıkı buçuk aylık bugün tekrar yapıldı tekrar geçemedi. Sonra Dr gördü ama ben dr sese sıcradıgını bize tepki verdiğini hatta artık biz konuşurken onunda ağ gugu seslerini çıkardığını söyledim Dr da en iyi anne gözlemler dedi korkulacak bişey olmadıgını ama bu beta testinin yapılması gerektıgını söyledi. Fakat testi yapan hemşire bu yapılacak testide geçemezse cocuğunuz sağır anlamına gelır dedı cok tedirgınim bu özel hastaneydi devlet hastanesine randevu aldım ayın 7 de nasıl o güne kadar duracam bilmiyorum..ne yapabilirim hocam
|
|
Yeter
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kacin oradan... O testin adi, "beta" degil, BERA'dir. O testi butun bebeklerde kasten bozuk cikarip, sizi kekliyorlar.
Sagir bir bebek, normal bebek seslerini cikaramaz, aynen "karga sesi" gibi sesler cikarir. Hele seslere karsi hic tepkisi olmaz. Cocugunuzun hicbir seyi yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|