|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ömer mirza
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Neden Sürekli Grip Oluyor?Gönderim Zamanı: 20 Haz 2014 Saat 10:52 |
|
Kadir hocam merhaba;11.10.2013 doğumlu oğlum yine hasta,iki hafta önce grip olmuştu ateşde oldu paranox fitille ilaçsız atlattık.Şimdi yine aynı öksürük çok fena gece onada bizede uyku yok bal limon fazla içmesede içirmeye çalışıyorum,burnuna sürekli s.f sıkıyorum ama balgam var atamıyor yemeside azaldı çok halsiz neden böyle sürekli grip oluyor acaba anlamıyorum.
Birde bebekliğinden beri kaka problemimiz var 4iayından itibaren kutu sütü içiyor(acaba süt kabız yaparmı)şuan herşeyden yediriyorum,gayet güzel su içiyor ama kaka hep sert ve zorlanıyor yaparken sadece ateş için fitil attığımda normal yapıyor,yapabileceğimiz birşey varmı. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2014 Saat 13:41 |
|
Biraz; yag ve seker oranlarini arttirin.Pirinc, patates, muz ve elmeyi kesin.
Sik Grip olma sebebi, cok insan temasidir. Kalabalik icine cok girerse, cok opulurse, sik Grip olur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|