Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Neden Sürekli Grip Oluyor?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNeden Sürekli Grip Oluyor?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ömer mirza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Neden Sürekli Grip Oluyor?
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2014 Saat 10:52
Kadir hocam merhaba;11.10.2013 doğumlu oğlum yine hasta,iki hafta önce grip olmuştu ateşde oldu paranox fitille ilaçsız atlattık.Şimdi yine aynı öksürük çok fena gece onada bizede uyku yok bal limon fazla içmesede içirmeye çalışıyorum,burnuna sürekli s.f sıkıyorum ama balgam var atamıyor yemeside azaldı çok halsiz neden böyle sürekli grip oluyor acaba anlamıyorum.
Birde bebekliğinden beri kaka problemimiz var 4iayından itibaren kutu sütü içiyor(acaba süt kabız yaparmı)şuan herşeyden yediriyorum,gayet güzel su içiyor ama kaka hep sert ve zorlanıyor yaparken sadece ateş için fitil attığımda normal yapıyor,yapabileceğimiz birşey varmı.
Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119806
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2014 Saat 13:41
Biraz; yag ve seker oranlarini arttirin.Pirinc, patates, muz ve elmeyi kesin.
Sik Grip olma sebebi, cok insan temasidir. Kalabalik icine cok girerse, cok opulurse, sik Grip olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.