|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 12:04 |
merhaba hocam. benim 2011 doğumlu kızı ile 2007 doğumlu oğlum var. her iki çocuğumu da geçtiğimiz pazartesi günü öksürük ve halsizlik şikayeti ile doktora götürdüm. doktor her iki çocuğa da röntgen istedi. röntgen sonuçlarına göre her ikisinede bronşit başlangıcı var dedi. hatta oğluma geniz akıntısı ciğerlerine inmiş dedi. ve oğluma Tayl cold, macrol, bir tane burun sipreyli, ventolin, verdi. kızıma ise macrol, bricanly ve ventolin verdi. ayrıca hocam ben doktora film çektirmek istemediğimi, hatta kızımda kunduracı göğsü olduğunu, bundan dolayı da radyosyon almasını istemediğimi söyledim. ancak doktor bunun bir zarar oluşturmayacağını söyledi. hocam ben şu an bu ilaçları kullanmaya başladım. hocam bu ilaçları kullanmaya devam edeyim mi. ne önerirsiniz teşekkürler. ayrıca oğluma kan tahlili yaptılar ve kan tahlil sonuçlarında herhangi bir sıkıntı yok. bütün değerler normal. ancak mono değeri 0,85 |
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin, Rontgenci ile ortak calisan bir doktor.
1- Bronsit veya, "baslangicinin'(ne demekse!) Rontgen bulgusu yoktur. Oyle Rontgene bakilarak, "Bronsit" veya '"Bronsit baslangici" denemez. Resmen ki..dan uydurmus. 2- SAKIN; verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. 3- Zaten, kan degerlerininde normal olmasi, hadisenin Grip oldugunu ve ASLA, Antibiyotik gerekmedigini gosteriyor. 4- Bu tip sahtekarlardan uzak durun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|