Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - krup mu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkrup mu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gkce64 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gkce64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: krup mu
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 18:21
Hocam öncelikle canı gönülden saygı ve sevgilerimi sunarım.
31 aylık 13 buçuk kilodaki kizim 3 gün süren 37.5-38 ateşten sonra(bir kez 39 olunca bir kez dolven verdim)
Şimdi ise burnu tıkalı ,halsiz,ve cok şiddetli oksuruyor. 2 kez de fışkırir kustu.balgami cok fazla.sizin dediklerinizi yapıyorum 3 gündür.bal limon.serum fizyolojik burnunu acamadiginde sadece uyumadan önce 1 kez illaidin sprey kullaniyorim.sorum şu ki,oksurugun sesi beni korkutuyor.derinden cigerleri ve boğazları yirtilacak şeklinde oksuruyor.ne olabilirgrip mi geçiriyor yoksa krup olabilir mi.ne yapabilirim?
Eğer oksuruk gecmezse decort yaptirsam fayda-zarar olur mu? Şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
gkce64 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gkce64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 18:41
hocam simdi baktim ates 37 geri geliyor.hemende terlemeye basliyor ama.antibiyotiklik bir sey var mi sizce.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119506
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2014 Saat 10:01
1- Krupta sikinti, sadece geceleri olur. Gunduz cocuk rahattir.
2- Grip yaninda: Kusma ve/veye ishal; "Domuz Gribi" oldugunu gosterir.
3- Ates, cikarken cilt kuru, duserken terlidir. Terli olmasi atesin cikacaginiz degil dusecegini gosterir.
Ilk sayfadaki ates ile ilgili 2 makaleyde okuyun.
Yukarı Dön
gkce64 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gkce64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2014 Saat 15:30
tesekkurler hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.