Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sigil midir?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSigil midir?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sigil midir?
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 09:19

Hocam 2 gün önce farkettim 3 yasindaki oglumun Sol el işaret parmağında iki tane sigile benzer bisey.vücudunda baska herhangi bir yerinde yok.herhangi bir rahatsızlıgida yok.kasinti agri yanma Vs.gerçekten sigilmidir hocam bunlar?Yardimci olurmusunuz teşekkürler 

Düzenleyen Gamze - 14 Haz 2014 Saat 11:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117387
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 21:10
Benziyor.. Resimler, Cok net degil.
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 01:18
Hocam tekrar deniycem telefondan yakin cekim yapmiştim.peki sigil ise su durumda yapmamız gereken bir şey var mı? Kendiliginden gecicekmidir?
Teşekkürler 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 10:11
Eczanelerde, sigil kremleri vardir. Dikkatli bir sekilde, icini okuyun ve saglam deriyi koruyan tedbirleri alip kullanin.
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 23:36
Hocam sadece bir parmağında var oldugu ve vücudunda herhangi bir yere bulaşmadiği vede cocuguma bir rahatsızlık vermediği için ben herhangi bir sigil kremi alip kullanmadim.Suan kaybolmuş durumdalar sadece hafif bir sislik gibi bişey kaldi.

Sigillerin bu sekilde kendiliginden gecme ihtimali varmidir?? 
Yoksa ilac kullanmalimiydim uzun vadede herhangi bir sorun yada tekrarlama yaratmamasi için? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 23:52
Sigil degilmis... Yoksa bu kadar cabuk iyilesmezlerdi.
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 23:55
Teşekkür ederim hocam cok saolun 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.