|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
beril54
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bebeğimi nasıl beslemeliyimGönderim Zamanı: 13 Haz 2014 Saat 17:01 |
|
merhabalar hocam 2.5 aylık kızım doğduğundan bu yana reflü hamilrlğim sırasında böbreklerde genişleme vardı doğduğktan ikinci ayda bu durum ortadan kalktı. sezaryanla dünyaya geldi ilk bi hafta anne sütü mama takviyeli besledim, kg çok iyi olduğunu mamayı kesmemi söyledi drmuz günde 4 defa mama veriyodum 30 cl on gün sonra gittiğimzde kg almadığını söyledi drmuz aslında sütüm vardı ancak çok kustuğu için sütü boşa gidiyodu bebelac ar mama verdi ve ticer katılştırıcı bi emzir bi mama adapte olamadım. yine kg almamıştı on gün sonra dr bu sefer sütümü sağmamı içine ticer koyarak vermemi gerekirse ek mama vermemi söyle sütümü sağıyorum 4 saatte bir 80 cl çıkıyodu bi mama bi süt verdim ancak 4.5 yaşındaki oğlumn kolu kırıldi 20 gündür onunla hastalerde ameliyat vs oldu bebekle ilgilenmedim günde 4 kez anne sütü oda tek meme bi kaç gündür beni bir kere emiyo sütümde azaldı kusması devam ediyo 3.240 doğdu 26.3.2014 şuan 5.600 napmalıyım iki çocukla evdeyim yardım edenim yok bu arada oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim hiç mama vermemiştim:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2014 Saat 22:51 |
|
Kilo eksigi filan yok, doktorlardan uzak durum. Oncelikle anne sutunu verin, yetmezse, mama kullanirsiniz. 4. Aydan sonaa da, kutu sutlerine gecin...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|