|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2014 Saat 09:35 |
hocam kızım 12,5 aylık 9.6 kg 76 cm
1) günde 4-5 kere kaka yapıyor. neredeyse yediği miktardan daha çok kaka çıkıyor. 2) çok zor yemek yediriyorum. hep aynı şeyleri yemek istiyor. ayran, yoğurt çorbası, cacık, domates, zeytin,makarna ve meyve sadece bunları kabul ediyor. 3) ben 4,5 aylık hamileyim. herkes kızımı sütten kesmemi söylüyor. ikisi de gelişmez diyorlar. azra o yüzden kaka yapıyor ve yemiyormuş. televizyonda bir doktor bile öyle söylemiş. 4) yemek yemeyen çocuk annesi olmak çok kötü hocam sinirlerim bozuluyor. bazen ağlıyorum ben de yemek yemek istemiyorum. her kafadan bir ses çıkıyor. aç kalınca yer desem sürekli emmek istiyor. hiç kapatma diyor o da olmuyor. ısrar etsem ağlıyor. oyunla falan biraz yiyor. ne yapmalıyım yemek konusunda politikam ne olmalı hocam nolur bi yol gösterin sadece sevdiği şeyleri mi yedireyim zorla mı yedireyim başka şeylere dikkatini çekip diğerlerinden de mi yedireyim sütü keseyim mi? bu belki bir hastalık değil belki ama beni bir hastalık gibi kemirip bitiriyor hocam yardım edin lütfen.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirmeye devam edebilirsiniz. Zaten, 200 gram fazlasi var, zayif cocuk degil. Eski mailleri ve bilhassa, "Alt Forum" yazilarini iyi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|