Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kasinti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkasinti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hbo_ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kasinti
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 06:16
hocam 5 yasindaki kizim 15 gun once urtiker oldu. bir hafta zyrtec kullandik. o esnada kafasi da xok kasiniyordu urtikere yorduk ama megerse okuldan bitlenmis. bir hafta arayla bit tedavisi uyguladik ancak kafasinin hala kasinmasinin yani sira vucudunun da kasindigindan yakiniyor. bakiyorum deride bir sey gorunmuyor. psikolojik desem gece uykusunda da kasondigini goruyorum. ne olabilir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 20:20
Simdiki doktorlar, zaten anlamadiklari her bir halta, Allerji ilaci verirler..
Kullandiginiz sampuanin, en az 4 dakika kafada veya ciltte durmasi gereklidir.
Erken duruladi iseniz, tekrar yikayin.
Yukarı Dön
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hbo_ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 21:11
hocam ilkinde sekiz saat beklenenlerden, ikincide on bes dk. beklenenlerden yaptik. bitin caresi belli, benim derdim vucudundaki kasintilar. gorunurde bir sey yok ama cocuk kasiniyor??? Alerji oykusu de yok bugune kadar?
Yukarı Dön
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hbo_ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 21:12
tavsiye edeceginiz bir tesr veya ilac var midir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 21:16
Pek cok sebeple olabilir.
1- Camasirlari iyi durulanmadi ise olabilir.
2- Cok terledi ise olabilir.
3- Allerji olamaz, zira dokuntu YOK....
4- Tekrar yikayip, kese/lif yapin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.