|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buffy84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2014 Saat 23:09 |
doktor bey merhaba, 13 gün önce strepA testi yapılmadan kızıma kızıl teşhisi konmuştu, doktor antibiyotik vermişti, antibiyotiği kullanır kullanmaz döküntüler azalmaya başlamıştı, sizin önerinizle penislin yaptırmaya çalıştık, eczacı bi arkadaştan iğneyi aldık ama reçetemiz olmadığı için yaptıramamıştık, antibiyotiği bitirdikten 11 gün sonra kızım tekrar hafif bi şekilde ateşlendi, boğazına baktığımda hafifi bi kızarıklık gördüm, sizin kalp romatizması riski ve nefritle ilgili olan yazılarınızdan dolayı tekrar doktora götürdük, grip olduğunu söyledi doktor, kızımda bi şikayet yoktu çünkü, sadece çok hafif ateş vardı, benim ısrarımla boğaz kültürü aldı, 2 gün sonra sonucu aldık ve maalesef dişi strepA bakterisinin ürediği yazıyordu sonuçta, doktor tahlil sonucundan sonra 4 tane iecilline iğne ve bi de ceftinex diye bi şurup verdi, iğne bitince başlayacakmışız şuruba. iğnenin içinde penisilin var diye ilk dozunu bu akşam yaptırdım. yine mi yanlış tedavi? ben şimdi ne yapayım? Allah korusun kalp romatizması falan olsa hemen mi belli olur gelecekte mi? Bir de ateş, halsizlik, ağrı hiç bi şey yok, sadece boğazı kızarmış ve uyurken burnu tıkanık, bu kadar ciddi problemlere yol açan bi bakteri nasıl oluyor da çocuğu hiç sarsmıyor?
Düzenleyen buffy84 - 05 Haz 2014 Saat 23:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bogaz kulturu yaptirmayin diye kac defa yazdim...Simdi isiniz yoksa ugrasip durum. Niye Strep-A Testi yaptirmadinizki!!!
2- Grip arazlari var, Igneler gerekmezdi. 3- Bu yasta Kalp Romatizmasi olmuyor, cok seneler sonra oluyor.. 4- Bu bakteri "ciddi problemlere" yol acmiyor. Bu bakteriye karsi vucudun urettigi bagisiklik maddeleri, ciddi problemlere yol aciyor.. Eski mailleri ve " Beta diye bir virus...." makalemi okuyun. Bir ara, bu bakteriye, "virus" diyen, aptallar bile vardi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|