|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayazım ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 00:11 |
bebek emzırıyorum ve yuzumde alerjı oldu her yaz olan bı durum bu bende hıpokort 0.5 krem kullanabılırmıyım acaba bebegıme zararı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ultralan pomat kullanin. Hipokort gibi, "Prednisolon" ihtiva etmez, ciltten emilmeyen ve bu sebeple, sistemik etkisi olmayan, "Fluoro-kortizon" ihtiva eder. Gunde;2x1 surmeniz yeterli olur.
|
|
![]() |
|
ayazım ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suan kullandıgım dermatop 2.5 mg krem kullanıorum doktor vermıstı gunde 1 defa. ama hıc bır degısıklık yok etkı etmedı gecırmıyo alerjımı bıde bu hıpokortu doktor ogluma verdı yuzu alerjı olmusdu 5 gun kullan daha kullanma demıstı oglum 2 aylık bu ılacın cocuguma bı zararı olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben, sadece, ciltten emilmeyen, "Fluorokortizonlu" kremleri tercih ediyorum. Prednison veya Prednisolon ihtiva edenler, kullanildigi sure veya Alana gore zararli olabilirler. Kisa sureli ve kucuk alanlarda kullanildiginda, bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk ederım hocam bılgılendırdıgınnız ıçın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|