|
Bebeğim Öldü mü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 17:47 |
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce rutin kontrolde hamile olduğumu öğrendim. beta hcg 1903 cikti ultrason la bakıldı erken gebelik dendi. Bugün gittim 51838 çıktı Dr ikiz olabilir dedi ultrasona gittim oradaki bakan bayan da ilk kalp atışını duydum dedi sonrada kese bozuk kalp atışı duymuyorum 6 hafta ile uyumlu dedi :( kanama varmı yok ağrı varmı yok ama düşük olabilir dedi.
Çok moralim bozuk kendi Dr aradım sonucu okudum haftaya bugün gel gene bakalım dedi çok moralim bozuldu Allah im meleğimi sağ saglim bana bağışlasın düşmesin. O benim mucizem .. Dr progestan falan vermedi acaba alsam kullansammi ne yapsam? Bana dua edin ve fikir verin lütfen. Kese düzelir mi sonradan bilmiyorum ama inşallah düzelir. |
|
|
|
![]() |
|
pinar35 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah hakkında hayırlısını versin cnm...
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
Aminnn :(
|
|
|
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
tek doktorla kalma kesinlikle. kendi kızımdaki hikayemi anlatayım. kan tahlili yaptım hcg 100 lerde hamilesiniz dendi.. 1 hafta sonra doktora gittim hcg çok yükselmiş sorun yok dendi. o ara 5 haftalık henüz. 1 hafta sonra yani 6. haftada gittim. kalp atışı alttan muayenede bile duyulmadı. doktor kese iyi görünmüyor dedi. tekrar kan testi yapıldı hcg daha da yükselmiş. doktor acil kürtaj olmalısın. hcg değerinle kese uyumsuz kalp atışıda yok vakit kaybetmeden kürtaj yapalım yüksek hormonun sebebini bulmalıyız dedi bende şok!!!! hemen başka bir doktora gittim evet kese küçük ama hemen kürtajda neyin nesi 1 hafta bekleyelim sağlıksızsa kendiliğinden düşer zaten dedi.1 hafta sonra gittiğimde alttan muayenede kalp atışı duyuldu. sorunsuz bir hamilelik geçirdim ve nur topu gibi kızım oldu..
sakın acele etme bekle kesinlikle..
|
|
![]() |
|
Ultrason için gittim önce 2 kese var dedi biri boş dedi başka açıdan bakınca 2 kese Birleşik görünüyor ama şekil itibari ile bozuk gibi dedi. Düşük yok gibi ama kalp atışı yok dedi. Son adet tarihimi bilmediğim için net birsey diyemedi. Hersey gebelikte olması gerektiği gibi sadece kalp atışı yok oda geç döllenme olabilir bi 10 gün sonra gel bakalım tekrar dedi. Ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyordu dün. Bugunde 7 hafta görünüyor. Anlamadım hiçbir şey.
Bakalım ne olacak
|
|
|
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
6 hafta kalp atışı duymak için erkenmiş.. 8-9 haftaya kadar yolu var. benim hikayemin aynısı hikayen. ben ters birşey olduğunu düşünmüyorum. umarım yanılmam sağlıkla alırsın kucağına
|
|
![]() |
|
Amin inşallah bakalım salı nasıl olur bilmem
|
|
|
|
![]() |
|
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3304 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin olayında bana döndü kanda bebek var idrarda var amam ultrasunda yok diş gebesin dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel bakaklım gitik kalp atışı da kesede beli oldu erkendir korkma üzülmede allahın izniyle beli olur bir doktora gitme
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|