Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğim Öldü mü?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebeğim Öldü mü?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğim Öldü mü?
    Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 17:47
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce rutin kontrolde hamile olduğumu öğrendim. beta hcg 1903 cikti ultrason la bakıldı erken gebelik dendi. Bugün gittim 51838 çıktı Dr ikiz olabilir dedi ultrasona gittim oradaki bakan bayan da ilk kalp atışını duydum dedi sonrada kese bozuk kalp atışı duymuyorum 6 hafta ile uyumlu dedi :( kanama varmı yok ağrı varmı yok ama düşük olabilir dedi. 
Çok moralim bozuk kendi Dr aradım sonucu okudum haftaya bugün gel gene bakalım dedi çok moralim bozuldu Allah im meleğimi sağ saglim bana bağışlasın düşmesin. O benim mucizem ..
Dr progestan falan vermedi acaba alsam kullansammi ne yapsam? Bana dua edin ve fikir verin lütfen. 
Kese düzelir mi sonradan bilmiyorum ama inşallah düzelir.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinar35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 18:22
Allah hakkında hayırlısını versin cnm...
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 18:38
Aminnn :(
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 10:42
tek doktorla kalma kesinlikle. kendi kızımdaki hikayemi anlatayım. kan tahlili yaptım hcg 100 lerde hamilesiniz dendi.. 1 hafta sonra doktora gittim hcg çok yükselmiş sorun yok dendi. o ara 5 haftalık henüz. 1 hafta sonra yani 6. haftada gittim. kalp atışı alttan muayenede bile duyulmadı. doktor kese iyi görünmüyor dedi. tekrar kan testi yapıldı hcg daha da yükselmiş. doktor acil kürtaj olmalısın. hcg değerinle kese uyumsuz kalp atışıda yok vakit kaybetmeden kürtaj yapalım yüksek hormonun sebebini bulmalıyız dedi bende şok!!!! hemen başka bir doktora gittim evet kese küçük ama hemen kürtajda neyin nesi 1 hafta bekleyelim sağlıksızsa kendiliğinden düşer zaten dedi.1 hafta sonra gittiğimde alttan muayenede kalp atışı duyuldu. sorunsuz bir hamilelik geçirdim ve nur topu gibi kızım oldu..

sakın acele etme bekle kesinlikle..

Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 12:07
Ultrason için gittim önce 2 kese var dedi biri boş dedi başka açıdan bakınca 2 kese Birleşik görünüyor ama şekil itibari ile bozuk gibi dedi. Düşük yok gibi ama kalp atışı yok dedi. Son adet tarihimi bilmediğim için net birsey diyemedi. Hersey gebelikte olması gerektiği gibi sadece kalp atışı yok oda geç döllenme olabilir bi 10 gün sonra gel bakalım tekrar dedi. Ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyordu dün.  Bugunde 7 hafta görünüyor.  Anlamadım hiçbir şey.

Bakalım ne olacak
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 15:11
6 hafta kalp atışı duymak için erkenmiş.. 8-9 haftaya kadar yolu var. benim hikayemin aynısı hikayen. ben ters birşey olduğunu düşünmüyorum. umarım yanılmam sağlıkla alırsın kucağına

Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 16:23
Amin inşallah bakalım salı nasıl olur bilmem
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek yiğitcan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 20:06
senin olayında bana döndü kanda bebek var idrarda var amam ultrasunda yok diş gebesin dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel bakaklım gitik kalp atışı da kesede beli oldu erkendir korkma üzülmede allahın izniyle beli olur bir doktora gitme
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.