|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yontem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bogaz enfeksiyonuGönderim Zamanı: 13 May 2014 Saat 15:10 |
|
Hocam merhabalar. Oglum 10 aylik 9.30 kilo. Yuksek ates ve agizda koku car. Bogazini agzini actirmadigi icin goremedim. Bogaz enfeksiyonu oldugunu dusunuyorum. Hapsuruk oksuruk burun akintisi yok. Dun gece basladi. Bugun butun gun huzursuzdu. Ates rahatsiz ettigi icin dun sabah 4 ve bugun aksam dortte iki kez ates dusurucu verdim. Alti saat arayla olmasi lazim. Mumkun oldukca atesini dusurmemeye calisiyorum.. Eski mailleriniz de koku varsa antibiyotik verin diyorsunuz. Atesi 40 yaklasti. Doktora gidersem antibiyotik vercek eminim. Bu durumda kullanmali miyim? Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.
|
|
|
Atam
Kayam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2014 Saat 17:44 |
|
Mumkun ise; bir "Tam Kan Sayimi" yaptirin, WBC:17'den fazla gelirse, Antibiyotik baslarsiniz.
|
|
![]() |
|
Yontem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2014 Saat 18:21 |
|
Hocam cok tesekkur ederim cook.
Sizden cevap gelmeden goturmek istemedim. Bu gece boyle idare edecegiz artik. Kan sayimi isteyecegim. Umarim yaparlar. Daha once 3 yasindaki oglum icin istedim kucuk dediler!! Hocam, bu arada oglumun atesj uzunca bir sure devam etti. Gece 11 de ates dusurucu vermek durumunda kaldim, cunku cok rahatsiz oldu. Surekli agladi, sicradi, ara ara uyuklar gibi oldu, ama bagirip aglayarak uyandi!! Ilactan birbucuk saat sonra ancak dustu atesi. Sonra uyudu bir kac kez sicradi gene ve asirj terledi. Kulagi mi agriyor bilemedim aglayarak uyandi yine. Ben bogaz diyorum, ama baska bir seyi mi var??
|
|
|
Atam
Kayam |
|
![]() |
|
Yontem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 May 2014 Saat 08:02 |
|
Hocam dr gittik. Bademcikler sismis.
-Amoxil (amoxycillin100mg/ml) 3 x 0.7 ml verdi. Dedigim gibi kan sayimi yapmadilar. Oglumun hastaligi agir seyrediyor. Bu durumda antibiyotik kullanmali miyim?? Ben sizin fikrinizi almadan baslamak istemiyorum. Dun gece genel durumunu bi onceki mailde yazdim. Hocam buyuk nimetsiniz. Siz ve sizin gibileri ulkede tutmak icin e gerekiyorsa yapilmasi lazimken ellerinden ucup gitmenizin farki da bile degiller. Ulkenin gelecegi degil cepler onemli maalesef:-(
|
|
|
Atam
Kayam |
|
![]() |
|
Yontem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2014 Saat 03:07 |
|
Hocam umuyorum bir sorun yoktur, her sey yolundadir. Sagliginiz yerindedir.
|
|
|
Atam
Kayam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2014 Saat 16:50 |
|
Carsamba gunu yola cikacagimi yazmistim. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yontem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 04:15 |
|
Cok aradim cok mutlaka bilgi vermissinizdir diye bulamayinca merak ettim sizi o yuzden sordum. Siz iyi olunda!!! Yazilarinizi, eski mailleri firsat buldukca okuyorum. Hepsi altindan kiymetli. Siz var olun hocam. Sevgimizle.
|
|
|
Atam
Kayam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 10:22 |
|
Boyle durumlarda, is basa dusuyor.... Agizina bakin: Agizda,pis bir koku ve dilinde, kalin bir pas tabakasi yoksa, Antibiyotik baslamayin...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|