|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Prenses1345 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2014 Konum: Belgrad Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Prenses1345
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2014 Saat 16:07 |
Hocam kolay gelsin,oğlum için 3 aydır kulakta enfeksiyon ve dolayısı ile ateş ve orta kulakta sıvı birikmesi ile doktor kapılarını aşındırdık sonuç değişmiyor.ateş enfeksiyon devam ederek sıvının verdiği hasar da artarak devam ediyor.Sizi ve yaZdıklarınızı dün gece oğlumun ateşinin düşmesini beklerken keşfettim.ekleyeyim bu sefer birde ağız kokusu eklendi.Uzatmadan bu sabah tekrar doktorda aldık soluğu Avamys nasal spray solusyon burun için zınnat suspension 250 ml eğer ateş devam ederse antibiyotik olarak ve panadol ağrı kesici ateş düşürücü verdi.yurtdışındayım hocam onuda belirteyim çünkü illiadin pet bulamadım.Sıvınında geçmez ise tüp takılabilebileceğini söylüyorlar. maillerinizin bir kısmını okuyabildim tedavi önerilerinizi kavradım fakat bu ilaçlarla olurmu diye sormak istedim. Teşekkkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118723 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilaclarla; 3 aydir surundugunuz gibi surunmeye devam edersiniz... Zaten o doktorda sizin iyilesmenizi istemiyorki!!!! Iyice bikkinlik gelecek, siz ve cocuk iyice hirpalanacak, en sonunda, sanki care imis gibi, ameliyata razi olacaksiniz... Butun hesap-kitap, bu!!!
BUTUN ilaclari kesin, sadece, ilacli burun damlasi(cocuklar icin olani) ne bulabilirseniz, Otrivin, Advil gibi, onlari kullanin. 5 gunu gecmeyin, 5. gunden sonra sadece Serum fiz(Saline) uyanikken; 4 saatte bir 10'ar damla damlatin.. Aksamlari yatarken; gogusune, findik kadar Vicks surun ve ustunu kucuk bir havlu ile ortun. Eski mailleri, Alt Forum yazilarini ve ILK sayfadaki, "Yazarlar" kismindaki, makalelerimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 May 2014 Saat 18:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|