|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buketarda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2013 Konum: er Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buketarda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 23:47 |
İyi geceler hocam. Benm oğlum 11 aylık. 2 ğündür ishaldi. Kendi çapımda diyet yaptırdım muz haşlama patates gibi. Bu akşam da ataşi yükseldi. İlk önceleri telaş yapmadım. Ta ki gözleri açık uyuyana kadar . Gözleri açık uyuyordu ve anlamsızca sesli bi kaç defa güldü . Kaptığım gibi ezurum çocuk acile götürdüm . Orda ilk önce kan tahlili yaptırdılar ve serum taktılar. Tahlil soucu bi şey yok dedi doktor bey. Bi kaç ilaç yazdı. Bi de yukarıda belirttiğim olayı anttığım için bi çocuk norolojisine götürün dedi. Ben anlamadım hocam tahlil de sorun yok deniliyo peki çocuğum niye hasta ? Durumu anlamadım ne yapmalıyım? Tekrar gece boyu ateşi çıkarsa fitil kullanayımmı ( ateş düşürücü şurupları içmiyo qşpüskürüyo da)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosuna gittiniz... Hastanede sadece; SHOW yapildi....
1- Kusma olmadan, tek basina ishal ile bir su kaybi OLMAZ...Zaten hakikaten, Serum ihtiyaci olan bir durum olsa idi, en az;2-3 gun hastanede kalirdi. 2- Ates esnasinda; HAVALE GECIRMEDI... Yani, Noroloji'ye filan gitmenize gerek yok.. 3- Cocugunuz, yedigi ictigi bir gidadan mikrop kapti.. Tahlillerde cikmaz, zaten tahlil yapilmasida ayri bir sacmalik... Is olsun-sanki hastahane is yapiyormus gibi gozuksun.. 4- Artik ishallerde, "diyet" yapilmiyor, cocuk ne isterse onu yesin-icsin... Hicbir sey yapmayin, mikroplu gida, ishal ile vucuttan atilinca, kendiliginden duzelir... SAKIN: Ishal durdurucu ilac-Antibiyotik, kullanmayin. Atesin de bir zarari yok, vucudun savunma mekanizmasidir... Benim Ates ve ishal ile ilgili makale ve Alt Forum yazilarini okuyun. |
|
![]() |
|
buketarda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2013 Konum: er Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buketarda
Hocam hala ishali bazen oluyo bazende normale yakın yapıyo. Ateş falan yok. Ama şu an altı çok kötü pişik. Kımızı benekler de mevcut. Bir sürü krem kullandım (oro çinko, trosoyd, anestol, bepantol , madekassol) banamısın demiyo. Temizliğine dikkat ediyorum. Ha bire bezini değiştiriyorum. Islak pamukla silip kuruluyorum. Daha ne yapmalıyım? Pişiğini geçirek bi tavsiye de bulunursanız çok sevinirm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Toz "Borik asit" alin, bir cay bardagi(100ml) suya, 3 kahve kasigi(3x1gram) Borik asit tozunu atip, eritin, kremlerden once bu solusyon ile pisik sathini nemlendirin. daha once kullandiginiz Kremlerin, HICBIRI bu durumda bir ise yaramazlar. Popolin, Nivea gibi pisik kremlerini kullanin, sadece gunde 2 defa, pisik kremi yerine; "Ultralan pomat" surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|