|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 18:45 |
Hocam kızım 5.5 yaşında 21 kilo.Anaokuluna gidiyor.Sizi sürekli takip ediyorum kreşteki ilk iki yıl çok hastalıklı geçer diyorsunuz.Bizim hastalığımız hiç iyileşmiyor hocam sürekli geniz akıntısı başlarda burunda sulu akıntı ses kısıklığı ve yakamızı bırakmayan öksürük .Bütün kış hiç iyileşmeden bunlar döndü durdu.Şimdi yine sesi kısık bu hastalıklar esnasında ateşi olmuyor.Ama öksürük bizi çok yordu.Hiç soğuk algınlığı ilacı vermedim .Ateşi olmuyor antibiyotik de vermiyorum(2 kez doktorun ısrarıyla verdim hiç faydası olmadı).Bu kadar öksürük hastalık normal mi?Ne yapayım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal... 2 kisiniz boyle gececek. Ya ilacsiz, evinizde cekeceksiniz, yada sahtekar ilaclari ile hastanelerde suruneceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|