|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 15:37 |
Mrb hocam 6 aylık bebegım 2 gündür cok kaka yapıyor ne yese kaka yapıyor günde 7-8i bıluyır .nırmalde 2 günde 1 yapardı . Bu neden olabılır hıcam . Kaka yapmadan 1 gun önce tarhana çorba denemiştim onla alakalı olabilirmi.kakası cokta cıvık degıl içinde beyaz partiküller var.-acaba bağırsakları mı bozuldu .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya Tarhana corbasi biraz yagli (agir) geldi, yada genel olarak cok yemege basladi. ILK GIDALARI daima, AZDAN BASLAYIN.
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 10 gündür de mama vermeye başladım aptamil. Sutum azaldı mama verıyorum doymadıgı yerde. Sma verdim sevmedi . Inek sutunu hazmedemedi. Bende milıpa verıyrum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aptamil de; inek sut tozudur.... Kus sutu degildir..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ama ıkı gun denemiştim. Cok huysuLandı gaz yaptı . SiZde mama takviyesi yapabolırsınız dedınız onun üzerine bense emzırdıkten sonra mama verıyırym. Bugun yıne süt verıyım dedim biraz kaka yapana kadar ağladı sıkıntı yaptı.hocam peynır verdım sıkıntı yapmadı yoğurt verdim oda yapmadı. Sade inek sutu verınce yapııor. Napıcam bilmıyorum bende sımdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Elinizdeki mamayi bitirince, tekrar sut deneyin, gene sikinti olursa, gene mama alirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|