|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esra_kocabiyik
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: domuz gribiGönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 11:00 |
|
merhaba hocam..nasılsınız..?
geçen günlerde yazmıştım,8 aylık bebeğim gece hafif bi grip atlattı,gece öksürüğü olyodu ama şimdi daha iyi elhamdulillah.. şimdi 4,5 yaşındaki büyük oğlum hastlandı..o da kardeşiyle bir hapşıyordu ama durumu çok hafifti..2 gün önce parkta çok koşturup oynamış,çok terlemiş,üşümüş, ve sanırım bu durum hastalığı ilerletti ki o akşam hapşırık ve burun akıntısı-tıkanıklığı arttı.. coldmix,serum fizy. ve sıcak buhar uyguladım..öksürüğü olmadığı için ballı limon vermedim.. ıhlamur,zencefil içti.. bu sabah şiddetli bir karın ağrısı ile uyandı..zaten gece yatmadan önce kakası bi tuhaftı, yağlı yağlı ishal gibiydi.. domuz gribimi diye düşünürken sabah karın ağrısı olunca kesin öle diye düşündüm...bu sene ilk defa grip aşısını yaptırdık, dediğiniz gibi yarım yarım 1 ay arayla iki doz şeklinde yapıldı.. şimdi sürekli uyumak istiyor,yorgunum diyor..dinlenmesi için yatırıyorum.. -pek iştahı yok.. ama ağrı için anne ağrı kesici ver diyor.. minoset versemmi diye tereddütte kaldım.. ateşi de yok henüz... -eski yazılara bakıyorum şimdi ama kusma olursa emedur önermişsiniz..oğlum 4,5 yaşında olduğu için kusma olursa emedur fitil mi kullanayım?...uygulatmaz çünkü...motilium var evde,kusması olursa onu versem olurmu?
Düzenleyen esra_kocabiyik - 05 May 2014 Saat 11:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 18:15 |
|
Emedur veya, Motilium, hangisini rahat kullanabilirseniz, onu kullanin.. Kesin; "Domuz Gribi" geciriyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|