|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2014 Saat 20:13 |
Merhaba hocam,
2yasindaki oglun hala konuşmuyor.sadece anne baba gibi seyler. Yalniz asıl sıkıntımız, gun icinde 8-10 kez Dişlerini sıkıp,ayni anda titriyor.ama sebebini anlayamadik.birseyden korkunca yaptığını düşünyoruz. Acana idrarini yaparken mi diye dusunduk,ama bir konudan bahsediyoruz mesela kendi aramizda babasiyla.yarasa uçtu diyoruz mesela,bir bakiyoruz yine ayni seyi yapiyor. Hocam sebebi psikolojik midir, yada idrar yollari midir? Yada allah korusun beyninde mi sikinti var. Yada Çocuk psikolojik sorunlu mu acaba?bu yasa kadar süt alerjisi sebebi ile genelde hep evdeydi,cok az insan goruyordu.yeni yeni parklara cikariyoruz.acaba cocukta psikolojik birseylermi var.sebebi ne olabilir? Şimdiden geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar yanlis bilgiyi nasil o 4 satira sigdirdiniz, hayret...
1- Bilhassa erkek cocuklari, 4 yasina kadar hic konusmayabilir, normaldir. 2- O "sikma" olayi, kendini ifade edememenin verdigi sikinti. Zamanla kaybolacak. 3- Erkek cocuklarinda; Idrar yolu enfeksiyonu OLMAZ...Genis bilgi eski maillerde var. 4- Bu yasta "Sut allerjisi" olmaz. Sutu hazmedememe durumu olabilir. Gene; genis bilgi eski maillerde var. 5- Diyelimki, "Sut allerjisi" vardi.... Niye hep evde idi??? insanlaradami allerjisi vardi??? 6- Bu yasta; Ne Psikolojisi???? Cocuklarda, 4 yas bitene kadar, kalici bir hafiza yokturki, "Psikoloji" leri olsun... Kaygilarinizin tumu yersizdir, anormal bir sey yoktur. Cok okumaniz lazim, cok.. |
|
![]() |
|
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,
Hızlı geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.yalniz oglumdaki süt alerjisi 6aydan beri var.sut urunu aldığında, surekli olarak defalarca kusuyor.agiz kenarlari dahil bir cok yeri kizarip sisiyor.evde olmasi alerjiden ve benim biraz insanlardan uzak tutmamdandi,bu konuda hataliim.cocugu koruyacagim diye yabani oldu.suan herkesten korkuyor.bunu nasil asabiliriz?ayrica cocugun surekli tv izlemesi ne zarar verir,çalışıyorum annem bakiyor.oyalanmasi icin tv izliyor.bide ben de evde olunca,hic oyalayamiyorum.oyuncaklariyla bile oynamiyor.bir suru oyincagi var oynamiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Sut allerjisi; 1.5 yasinda basladi ise, olabilir, yoksa, sizin ilk yazdiginiz; " - bu yasa kadar süt alerjisi sebebi ile-" lafi beni yaniltti.
2- Kendi basina oyuncaklari ile oynamamasi, GAYET NORMAL... Arkadasi olacak, onunla oynayacak.. Garibim, tek basina niye oynasin!!! Esas, tek basina oynarsa, ACABA, Otistik mi diye merak ederim.. Siz veya Annen, onunla arkadasi gibi oyun oynayacaksiniz. Merak etmeyin, TV seyretmekle Otizm olunmuyor... Boyle diyen salaklara kulak asmayin, Otistik cocuklar bu sekilde doguyorlar, sonradan olmuyorlar.. COK TV seyredenlerde, "a-SOSYAL" cocuk tipi gelisiyor. Konusmasi, arkadas edinmesi zor oluyor. Bu tip cocuklar, diger cocuklarla oyun oynamaya basladiklarinda, kolay kizip, hir cikarabiliyorlar. |
|
![]() |
|
Merhaba hocam,
çok teşekkür ederim. Artık daha sık çıkarıyorum disari.ama park dışında secenegimiz yok.cevremozde çocuk da yok pek.açılması icin, sosyal olmasi ve konuşması için krese mi vermem gerek?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin, altinin bez durumu bitsin, ondan sonra gonderin.
|
|
![]() |
|
Peki hocam, zamaninizi aldik teşekkür ederiz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|