Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - baş terlemesi +sipraktin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbaş terlemesi +sipraktin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mukadder Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mukadder Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: baş terlemesi +sipraktin
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 13:14
Hocam merhaba,

Mart 2008 doğumlu oğlum doğduğundan beri çok iştahsız, 19 kg civarı. En sevdiği şeyler, süt, yoğurt, köfte, pilav ve kuru fasulye. Artık bu durma alıştım ama tek isteğim diier yiyeceklerin de hiç olmazsa tadına bakması. Bunun için sipraktin vermem doğru olur mu? Sabak akşam 1er ölçü, doğrumudur? 

Hocam birde oğlum uykuya dalar dalmaz yarım saat içinde öyle bir terliyorki, sanki başından aşağıya bir tas su dökmüş gibi, ama yalnızca başı. Yaz kış böyle odanın ısısıyla ilgili değil. Bunun için herhangi bir tahlil yaptırmalımıyım? Doğduğundan beri böyle.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118532
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 19:37
1 kilo eksigi var.
Sipraktin; 1 hafta, gunde2x1 olcek (5ml) verin, 3 gun ara verin. Sadece istah artar ama, belki diger yemedigi gidalarda, bu ilacla ona lezzetli gelebilir. Deneyin.
Terlemesi onemli degil. Bu sual artik nerede ise HERGUN sorulur oldu... Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
mukadder Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mukadder Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 09:06
Hocam ya size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum, iyiki varsınız ve iyi burada bizimlesiniz, siz bize öğretiyorsunuz, biz de sizden öğrendiklerimizi etrafımızdakilere anlatmaya çalıiıyoruz, böylece çok daha fazla insana ulaşıyorsunuz. Çok okumama, çok araştırmama rağmen ne çok şeyi yanlış bilgidiğimi öğrendim sayenizde. Doktor olan kuzenim bile şaşırıyor bana :)

Bebekliğinden beri yumurta yemeyen oğlum sipraktin sayesinde menemen yemeye başladı, amacım buydu zaten, sadece tadını öğrenmesi, tadını öğrendi ve sevdi, ilacı bırakıncada yiyeceğini düşünüyorum, çünkü benim için en zoru ona tattırmaktı :)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.