|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tafa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 14:36 |
hocam merhaba biraz uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var 24 aylık bi oğlum var geçen sene nisanda burun akıntımız ve tıkanmamız oldu 2 ay kadar sürdü bu durum ateş öksürük vs olmadığı için doktora götürmedim serum fiz. ve bitkisel şeylerle geçirmeye çalıştım ama yaza kadar sürdü kışa girerken tekrar başladı ve doktora götürdüm alerji dedi ve nasonex onceair alores verdi 3 ay kullanacak dedi ben 1 hafta kullandım bıraktım burnuda geçti ama ocakta şiddetli bi grip ve kulak ağrısıyla doktora gittik orta kulak iltihabı dedi ve antibiyotik verdi sonra arka arkaya 3 defa daha antibiyotik kullandık kulak için şimdide tekrar grip oldu ve ağzı tamamen aft oldu ve tabiki tekrar kulakta sıvı başka bi doktora götürdüm kulak için basınç ölçümü yapıldı biraz yüksek çıktı ama antbiyotik vermedi alerjisini tedavi etmemiz lazım dedi sigulair zyrtec actifed verdi 3 ay kullanacaz ama ben kararsızım sizce bu alerjik bi durummu sürekli kulakta sıvı olmasının sebebi ne alerji için testmi yaptırmam gerekiyo bu arada yaklaşık 2 aydır kreşede başladık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; o allerji palavralarina kanmayin... Verdikleri ilaclarla(Nasonex,OnceAir) Grip baskilacak, ama vucuda iyice yayilacak ve siz her ilaclari kestiginizde, daha beter olarak hastalanacak ve doktor-hastane-Laboratuvar, dolap beygiri gibi dondurulup duracaksiniz... SAKIN, ama sakin o ilaclari kullanmayin... OnceAir sadece; Astim hastalarinnda, astim krizlerinin arasini acmak icin kullanilan bir ilactir..
Cocugunuz; basindan beri GRIP geciriyor, sakin benim anlattiklarimdan baska bir islem yapmayin... Siz hic; bu geri-zekali doktorlarin; Grip teshisi koyduklarini gordunuzmu???? Herkez Allerji, herkez Astim... Yok yahu!!! Sizin esas probleminiz; 2 yadan beri cocugunuzun gittigi "Kres"... BUTUN cocuklar, ilk defa, kres/okul basladiklarinda, ilk 2 seneleri cok hastalikli ( Gripli)gecer... Bundan daha dogal, daha normal bir sey olamaz... Ama gelinde bunu; Turk doktorlarina anlatabilirseniz anlatin... Sanki Grip teshis etmemeye yeminlidirler.. Allahin, geri zekalilari... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Nis 2014 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam peki özellikle mevsim geçişlerinde olan ve hiçbir şekilde geçiremediğim (taki yaz gelene kadar ozaman kendisi geçiyo) sadece burun akıntısı şeklinde devam eden gripmi gerçekten yani grip olsa ateş halsizlik vs olmazmı.
bide bi sorum daha olacak hocam oğlum yaklaşık 1 hafta kadar önce 3 gün kadar ateşlendi ve halsizlik burun akıntısıda vardı ilaçla ateşini düşürdük ve aferin kullandık ateş bitti ama huzursuz olduğu için acile götürdük enfeksiyon dedi antibiyotik verdi kullanmadık tekrar doktora götürdük aft dedi ve bi sprey verdi iyileşme var ama çok az 3 gündür kullanıyoruz dilinin üstü sivilce gibi küçük küçük yaralarla doldu ve diş etleri kanıyo bide yanaklarının altları iki taraftan şişmiş sizce bu enfekseksiyonmu aftmı
|
|
![]() |
|
hocam bide ağzında koku var onu yazmayı unuttum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tarif ettiginiz butun hastaliklari Gripal enfeksiyonlar.
Aferin'in icerigini okudunuzmu??? 160mg Parasetamol(Calpol hammadesi) icerir ve Calpol ile beraber verilirse, Karacigeri harap eder.. AYRICA; Aferin, Peditus Actifed ve benzerleri "sahtekar ilaclarini" ASLA kullanmiyoruz... Eski mail ve Alt Forum yazilarini okuyun, basiniz her an belaya girebilir.. Cok sakat doktorlariniz var... Agiz icindeki hadise: "Herpangina" denilen, virutik bir durumdur, antibiyotiklerle daha kotu olur. 1 hafta surer, ilk 4 gunu cok kotudur.. Agri kesici spreyleri kullanabilirsiniz. |
|
![]() |
|
marhaba hocam oğlumun ağzı şuan daha iyi ama tam geçmedi damakları hala kanıyo yaklaşık 10 gün sürdü bu durum sizce bukadar uzun sürmesi normalmi
bide hocam kulağından bahsetmiştim size orta kulak iltihabı ve arka arkaya kulakta sıvı birikmesi yüzünden kullandığımız antibiyotikler şuandada kuğında sıvı birikmesi var en son götürdüğüm doktor basınç ölçmü yaptı ve sağ kulağında biraz yüksek çıktı antbyotk verecekti ama ben istemedim sizi yazılarınızı okuduktan sonra.ama hocam oğlum sürekli elleriyle kulağına bastırıp duruyor ve kafasını sallıyor kulağından rahatsız belli sf kullanıyorum sürekli burnunu açık tutmaya çalışıyorum ama kulağında kalıcı bi durum olurmu korkuyorum yada bu durum nekadar sürer cevabınız için şimdiden tşkkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulagi icin sadece; Iliadin burun damlasini kullanin...
Hastalik varken, kulakta "basinc olcumleri" YAPILMAZ, zira hepsi bozuk cikar... 3 gun Iliadin burun damlasi; gunde:2x2'ser damla damlatin, sonrasinda Serum fiz kullanin. |
|
![]() |
|
cevabınız için teşekkür ederim baya süredir ara ara illadin ve serum fiz. kullanıyorum zaten dün biraz kulağı rahatlamış gibiydi haftaya tekrar kontrole götürcm inşallah düzelir ozamana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|