|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mell ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 23:25 |
hocam selamlar
5,5 yaşındaki oğlum cuma akşamı ateşlendi..1 hafta öncesinde burun tıkanıklığı (özellikle gece yatarken) vardı..cuma gecesi 38 civarı ateşlendi..serum fizyolojik, iliadin sıktım..c.tesi ve pazarda ateş 40 lara kadar çıktı..calpol le düşürdük..bugün 38-39 civarı en fazla.. hocam ateş+ağız kokusu ( ki aşırı derece kötü bir koku) kulak akıntısı ve ishal olunca bugün dr.a götürdük.. fixef 50 mg şurup günde 1 ölçek, ateş çıktığında calpol+ dolven dönüşümlü, birde avamys adlı bir burun spreyi verdi...ayrıca 2 gündür ishali olduğu ve antibiotik kullanacağımız için oroflor isimli bir ilaç ( yarım paket ) yazdı.. hocam az önce burun deliklerinin içinde şişlikler ( kırmızı renkli ) farkettim..özellikle sol tarafı daha şiş resmen burun deliğini tıkamış gibi..bugün kullandığımız avamys burun spreyiyle ilgili olabilir mi akşam her iki tarafına 2 defa sıktık..birde bu aralar iliadini fazla kullandık..ilaçlardan ya da gripten midir?? k.b.b götürmem gerekirmi? saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118715 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugunuz; Grip geciriyor, o sersem doktorun verdigi hicbir ilaci kullanmayin...
Grip arazlari + ishal: "Domuz Gribi" oldugunu gosterir... SAKIN ilac kullanmayin... Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
mell ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tekrar selamlar
eski maillerde ateş+ağız kokusu olursa antibiotik gerekir diye okumuştum o yüzden dr.a götürdüm :( birde ocak ayında yine bu şekilde ateş ağız kokusu ve burun tıkanıklığı olmuştu o zaman tahlillerinde wbc 21.5 crp 86.6 çıkmıştı..tabi antibiotik iğne olmak zorunda kalmıştı :( hocam çok şükür ateş ishal ağız kokusu falan kalmadı..ama burnunun içindeki o et gibi şişlikler çok rahatsız ediyor..gece rahat nefes alamadığı için uyuyamıyor..ayrıca uykuya dalsa bile kendi horlamasına uyanıyor ...( çok yüksek sesle horluyor) birde uyku apnesi oluşuyor..nefes alması duruyor sonra birden alıyor boğuluyormuş gibi yine uyanıyor.. hocam 1 haftadır ne o ne ben doğru düzgün uyumadık..bütün gece başında nefesini kontrol eder oldum apne durumuna geçince ya dokunarak ya hafifçe seslenerek tekrar nefes almasını sağlamakla geçiyor gecem...kbb dr.una götürdüm oda önceki dr.un verdiği ilaçlara devam et geçmezse yeni antibiotik ve burun spreyi yazarız dedi..sinüzitten yada alerjiden ( bu mevsimde çok olurmuş) dedi.. hocam dr. bile kesin bir neden söyleyemezken ben ne yapayım nasıl tedavi uygulayayım şaşırdım..her gittiğimiz dr. bi antibiotik dayıyor muhakkak..bu burnunun içindeki et gibi şişlikler nedir neden olur nasıl tedavi edilir..ne yapayım hocam nasıl inecek bu şişlikler ![]() saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118715 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sislik ve horlama; GRIP ARAZLARIDIR.
SAKIN: Verilen hicbir ilaci kullanmayin. HEPSI KENDILIGINDEN GECECEK... Sadece: Serum fiz, coldMIx ve oksururse; Limonlu bal kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|