|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 17:48 |
hocam dün yazmıştım ahmet tuna su çiçeği oldu artık eminim. siz asıvıral 200 şurup dediniz ama şurubu yok tablet ya da krem olarak satılıyormuş. ne yapayım bir de asıvıralın muadil bir şurubu varmış ama bilemedim ne yapacağımı bugün ikinci gün sanırım ilacı yarından itibaren verebilirim geç kalmış sayılır mıyım?
aşısı var çok ağır geçirmiyor ateş de yok yalnızca kaşıntı var bazen karnı da ağrıyor sanırım ama çok belirgin değil.. döküntüsü de hızla artmıyor ama çoğaldılar. ilaç vermesem de olabilir mi? saygılar.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ZOVIRAX 400 surup var, yarim olcek olarak verin... Ne zaman, Zovirax yazsam, Asiviral verirler, ne zaman Asiviral yazsam, yok derler... Baska eczanelere de bakin..
|
|
![]() |
|
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam teşekkürler herşey için. birşey daha soracağım; ahmet tunayı kontrol ederken pipisinin ve yumurtalarının etrafındaki tüylerin koyulaşmaya başladığını gördüm. kapkara veya sert de değil ama belirginleşmiş daha tam sekiz olmasına beş ay var sizce normal mi yoksa hormonlarına baktırmak gerekir mi?
daha önce göremedim baktırmaz çünkü külotuyla banyo yapar!! saygılar.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soya cekimdir. Bilhassa, esmerlerde, sik gorulur.. Hormonal bir durum olsa idi, beraberinde: Seste kalinlasma, peniste ve testislerde buyume, killarda da, eriskin tip kil cinsi olurdu..
Dikkat edin, bazi cakallar, bu durumlari istismar ederler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|