Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük artınca..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük artınca..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eliftuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eliftuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük artınca..
    Gönderim Zamanı: 11 Nis 2014 Saat 18:51
hocam merhaba; 
elif gülce ile ilgili size mesaj yazmıştım aşağıda o mesajı kopyaladım. elif gülcenin öksürüğü artınca götürdüm doktora ciğerlerini dinledi hışır hışır dedi ve bizden ciğer filmi ve kan tahlili istedi ayrıca ventolin yapılsın dedi.
ben sadece kan tahlilini yaptırıp ayrıldım ordan. şimdi sonucu aldım sizden yorumlarınızı bekliyorum.
kulakları boğazı temiz. brycanyl ve illiadin veriyorum şu anda..

HEMATOLOJİ TESTLERİ
Hemogram 11/04/2014 15:40

WBC sayısı  5,4 
 RBC sayısı  4,2 
 PLT sayısı  351 
 Hgb miktarı 12,08 
 Hematokrit (%) 37 
 MCV 88
 MCH 28,77 
 MCHC  32,6 
 RDW  15 
 MPV 7,4 
 NE% 26,2
 LY%  61 
 MO%  7,7 
 EO%  4,5
 BA%  0,6 
 NE  1,42
 LY 3,31 
 MO  0,42 
 EO  0,24 
 BA5: 0,03
 PDW  11,3

Periferik yayma 11/04/2014 16:01 Boyandı 

SPESİFİK PROTEİNLER
CRP (nefelometrik) 11/04/2014 16:57 4,11 mg/L 0 - 8

yorumlarınızı merakla bekliyorum hocam saygılar..

hocam merhaba;
kızımız elif gülce 20 aylık burun akıntısı başladıktan 3-4 gün sonra öksürmeye başladı dunden itibaren de nefes verirken sıkıntı yaşıyor öksürügü arttı ben de bu sabah sizin mailleri okuyarak brycanyl surup başladım 3*1/2 seklinde vermeyi planlıyorum. ama okuduğum bazı maillerde bronşiolıtse brcanyl surubun ters etki yapabilecegi kanısına vardım. bilmiyorum belki heyecandan anlayamadım bir de asist brycanyl demişsiniz fark vardır muhtemelen.. 
aydınlatırsanız sevinirim.
şimdi hastaneye götürsem antibiyotiğe yüzde yüz başlayın diycekler..
saglıcakla kalın
sevgiler..

SAKIN, Asist surubu hicbir durumda kullanmayin...O NAMUSSUZ ilac firmasi, "solunum yolu" ile verildiginde, balgam inceltici etkisi olan ilacin, surup seklini, aptal doktorlara, "balgam inceltici" diye kakaliyor... Halbuki Asist surup, sadece; Parasetamol zehirlenmelerinde; panzehir olarak kullanilir..VE, "Bronslarda SPASM yaparak", hiriltilara sebep olur. 
Cocugunuz; Grip geciriyor, benim anlattiklarimi uygulayin. Farkli bir durum sezerseniz, bir "Kan sayimi" yaptirip, bana yazin. Bricanyl bile gerekmez.   
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 06:30
SAKIN; bir doktora filan gitmeyin... WBC:5.4 gibi cok dusuk degerde olmasi; Grip oldugunun isaretidir..
SAKIN: Benim Grip icin anlattiklarim haricinde, "tek bir" ilac bile kullanmayin.
Kulak agrisi yoksa; Iliadin de gerekmez, ama yedekte dursun, her an kulak agrisi olabilir.
Goruyorsunuz, degilmi gunumuz doktorlarinin ne kadar aptal ve bilgisiz olduklarini!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.