|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 277 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 21:20 |
Hocam kızıma burun kanaması için tahlil istemiştiniz sonuçları gönderiyorum Hocam Dr siz hemotolojiye gidin dedi sonuçlarda NE#0,79 kötüymüş herhalde kızım 17 aylık 10 kilo ben çok tedirginim Dr bey
Düzenleyen aslhn - 11 Nis 2014 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 277 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Gamze - 11 Nis 2014 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 11 Nis 2014 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu suali cevaplamistim...
NE# ve NE%si, Viral enfeksiyonlarda duser, LY# ve LY%leri yukselir.. O garibanlar, bunlari bilemezler.. Yoksa, cocugunuzda bir sey YOK... |
|
![]() |
|
hocam çok özür dilerim kızım viral bi enfeksiyon mu geçirmiş yani hani bi belirti olmadı. internette araştırdığım kadarıyla bağışıklıkla mı ilgili bişey bu. çok korkuttular hocam burnuda kanadığı için acil hemotoloji görsün diyince aklıma kanserden tutunda saçma sapan bir sürü şey geldi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, Grip gecirmis... Turk doktorlari; Grip teshis ETMEMEYE yeminli olduklarinda, ASLA Grip teshis etmezler..
SAKIN: Bu salaklarin sacmaliklarina kanip, Hematoloji'ye filan gitmeyin, bunlarin hic bir b.k bildikleri yok.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|