|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
eceselcuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 17:04 |
Hocam merhaba oğlum 6,5 yaşında iki hafta önce yüzmeye başladı ama 1 hafta öncesinden burun tıkanıklığı devam ediyordu.2 gecedir kulak ağrısı ile uyanıyor ve dün gece akıntı başladı akıntı sabahta devam ediyor,peçeteyle sildiğimizde hafif bir ıslaklık oluyo,belli bi süre silmezsek su gibi damlıyor.açık renkli su gibi bir akıntı.öyle ağır bir kokusu yok diğer kulağına göre çok hafif bir koku var,bir de kulağına dokununca acıdığını söylüyor.gündüz ağrısı olmuyor.Dr.unu aradım 2-3 hafta şehir dışındaymış.Size sormak istediğim yüzmeye bu hafta götürebilirmiyim ve dış kulak yolu iltihabımı , kulak zarımı delindi bunu anlayabilmemin bir yolu var mı?tedavi için ne yapmam gerekir?çok sağolun şimdiden...
Düzenleyen eceselcuk - 09 Nis 2014 Saat 22:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117837 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak zari delinmis. Gelen sivi, "Orta Kulak" ceperinden salgilanan sividir. Normalde, Oztaki borusundan akan bu sivi; Grip sonrasi,olusan odem sonucu, Oztaki borusunun tikanmasi ile, akamayip, zara tazyik eden sividir. Oztaki borusu eski islevini kazaninca, sivi Oztaki borusundan akar ve kulak zarida, saatler icinde, kendisini tamir eder... YALNIZ!!!! Bu tamiratin olabilmesi icin, "Kulak damlasi" KULLANILMAMIS olma sarti vardir...
5 gun yuzmeye gitmesin. Iliadin ped damla.. 3gun, gunde:2x2'ser damla, sirt ustu yatar vaziyette, damlatilacak. Sonra, Serum fiz ile devam edin. Eski mailleri mutlaka okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Nis 2014 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
eceselcuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Bu sabah kulağının içinin kızarıp yara gibi bişiler oluşmaya başladığını gördüm,bugün Dr a götürmeye çalışıcam ,bir de bu durumda dış kulak iltihabı ise onun tedavisi nasıldır hocam?İnanın size sormadan ilaç kullanamaz oldum.çok teşekkür ederim cevabınız için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117837 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Dis kulak" yolu iltihabi, eger VARSA, Kulak damlasi kullanilabilir... Ama, siz genede, verilen ilaclari bana yazin.
Icinde;"Argyrol" bulunan yapma damla verirlerse, SAKIN, ilaci yaptirmayin bile... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Bugün Dr a gittik kulaktaki iltihabı bir aletle çekti,kulak zarını göremiyorum,orta kulakmı dış kulak iltihabı mı şimdi belli değil dedi.Siprogut ve onadron adlı damlaları verdi 4 gün kullan gel dedi.eczacı kulak zarı delik mi değil mi bilmiyorsanız riske atmayın kulak çubuğuyla damlaları sürün damlatmayın dedi.valla ne yapacağımı şaşırdım çocuğun kulağı su gibi akıyor, kulak girişinde hafif kırmızı bişeyler var işitmede de hafif sorun var gibi kulağından bazı sesler geldiğini söylüyor.dış kulaksa bu damlaları kullanmadan nasıl geçer kendiliğinden geçer mi yada eczacının dediği gibi mi yapayım bilemedim.nolur bir yol gösterin hocam,daha beter bir zarar vermekten korkuyorum..
Düzenleyen eceselcuk - 10 Nis 2014 Saat 20:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Götürdüğüm hastane Ankara'da ibni sina hastanesi..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sokaklardaki, aptal doktorlar, nerelerden cikiyor, saniyorsunuz???
SAKIN: Kulak damlasini yapmayin, silebildiginiz kadarini silin. SADECE: Iliadin ped burun damlasini, cocuk sirtustu yatar vaziyette iken, her iki burun deliklerine; (3 gun) gunde2x2'ser damla damlatin. Sonrasinda, 4 saatte bir(uyanik iken) SERUM FIZ; 10'ar damla damlatin.. Bol sakiz cignetin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Hocam bide ağrısı da çok oluyor biraz önce yine dolven verdim kulağına dokundurmuyor,kulak deliğinin etrafında ve kepçesinde kızarıklık biraz daha artmış.peki ya dış kulak iltihabı ise damlaları kullanmadan kendiliğinden geçecek mi(internetteki dış kulak iltihabı resimleriyle benzerlik gösteriyor gibi onun içn soruyorum)keşke çocuğu size gösterebilseydim ne zor bi durum bu😞
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|