|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
pozitif84
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: RaşitizmGönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 16:09 |
|
Merhabalar hocam.. daha önce size kızımın göğüs kafesinin altındaki kemiğin çok belirgin olması nedeniyle fotoğraf göndermiştim. raşitizm olduğunu söylemiştiniz. 2 ay önce dvit ampülü içirdim kızıma şimdi hem öncesindeki hem de sonrasındaki fotoğrafları gönderiyorum size. bu süreçte sizin öneriniz ile multitabs da verdim kızıma hergün. bugün 7 ay 10 günlük oldu.
doğum kilosu: 4.070kg şuanki kilosu: 8.800kg boyu: 70 cm baş çevresi:46.5 cm geçen aya göre 600 gram aldı kızım anne sütü ile besleniyor, sadece akşamları sütümün az olduğunu hissettiğimde yoğurt veriyorum. çok hareketli olmasına rağmen bu kilo alımı iyi gibi geldi bana :)sayenizde anne sütünün önemini daha iyi anladım ve kızım emsin diye çok uğraştım bugüne kadar ama çok şükür Allah'a artık daha istekli emiyor.. bunun içinde size ayrıca teşekkür etmek istedim.. Allah razı olsun sizden..
![]() Düzenleyen pozitif84 - 09 Nis 2014 Saat 16:34 |
|
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 23:19 |
|
Bariz duzelme var... Bu yaz, bol gunes gorsun, Sonbaharda tekrar degerlendilir.
|
|
![]() |
|
pozitif84
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2014 Saat 10:37 |
|
hocam kızım 29 ağustos doğumlu. siz bir yılını doldurduğunda damlayı bırakıp d-vit ampül içmeyi öneriyorsunuz. ben şubat ayında içirmiştim ampülü, 29 ağustosta d-vit ampül içireyim mi yoksa önce size fotoğraf mı göndereyim?
Düzenleyen pozitif84 - 11 Nis 2014 Saat 10:37 |
|
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 05:42 |
|
Eylul 2014 ayindan itibaren, her sene 1 ampul Dvit3 icir,eye baslayin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|