Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nefes verirken hırıltı..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnefes verirken hırıltı..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eliftuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eliftuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: nefes verirken hırıltı..
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 11:39
hocam merhaba;
kızımız elif gülce 20 aylık burun akıntısı başladıktan 3-4 gün sonra öksürmeye başladı dunden itibaren de nefes verirken sıkıntı yaşıyor öksürügü arttı ben de bu sabah sizin mailleri okuyarak brycanyl surup başladım 3*1/2 seklinde vermeyi planlıyorum. ama okuduğum bazı maillerde bronşiolıtse brcanyl surubun ters etki yapabilecegi kanısına vardım. bilmiyorum belki heyecandan anlayamadım bir de asist brycanyl demişsiniz fark vardır muhtemelen.. 
aydınlatırsanız sevinirim.
şimdi hastaneye götürsem antibiyotiğe yüzde yüz başlayın diycekler..
saglıcakla kalın
sevgiler..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 22:36
SAKIN, Asist surubu hicbir durumda kullanmayin...O NAMUSSUZ ilac firmasi, "solunum yolu" ile verildiginde, balgam inceltici etkisi olan ilacin, surup seklini, aptal doktorlara, "balgam inceltici" diye kakaliyor... Halbuki Asist surup, sadece; Parasetamol zehirlenmelerinde; panzehir olarak kullanilir..VE, "Bronslarda SPASM yaparak", hiriltilara sebep olur.
Cocugunuz; Grip geciriyor, benim anlattiklarimi uygulayin. Farkli bir durum sezerseniz, bir "Kan sayimi" yaptirip, bana yazin. Bricanyl bile gerekmez.   

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Nis 2014 Saat 22:37
Yukarı Dön
eliftuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eliftuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 22:38
hocam bekliyorum yorumlarınızı.. Smile
iştahsız ama anne sütü alıyor..
oksuruk artarak devam.. 
çok huzursuz değil hopayıp zıplıyor. ama yatınca kalitesiz uykusu gündüz de gece de..
tekrar teşekkürler..

Yukarı Dön
eliftuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eliftuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 22:40
aynı anda yazmışız hocam teşekkür ederim iyi günler..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.