|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 11:39 |
hocam merhaba;
kızımız elif gülce 20 aylık burun akıntısı başladıktan 3-4 gün sonra öksürmeye başladı dunden itibaren de nefes verirken sıkıntı yaşıyor öksürügü arttı ben de bu sabah sizin mailleri okuyarak brycanyl surup başladım 3*1/2 seklinde vermeyi planlıyorum. ama okuduğum bazı maillerde bronşiolıtse brcanyl surubun ters etki yapabilecegi kanısına vardım. bilmiyorum belki heyecandan anlayamadım bir de asist brycanyl demişsiniz fark vardır muhtemelen.. aydınlatırsanız sevinirim. şimdi hastaneye götürsem antibiyotiğe yüzde yüz başlayın diycekler.. saglıcakla kalın sevgiler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Asist surubu hicbir durumda kullanmayin...O NAMUSSUZ ilac firmasi, "solunum yolu" ile verildiginde, balgam inceltici etkisi olan ilacin, surup seklini, aptal doktorlara, "balgam inceltici" diye kakaliyor... Halbuki Asist surup, sadece; Parasetamol zehirlenmelerinde; panzehir olarak kullanilir..VE, "Bronslarda SPASM yaparak", hiriltilara sebep olur.
Cocugunuz; Grip geciriyor, benim anlattiklarimi uygulayin. Farkli bir durum sezerseniz, bir "Kan sayimi" yaptirip, bana yazin. Bricanyl bile gerekmez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Nis 2014 Saat 22:37 |
|
![]() |
|
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bekliyorum yorumlarınızı..
![]() iştahsız ama anne sütü alıyor.. oksuruk artarak devam.. çok huzursuz değil hopayıp zıplıyor. ama yatınca kalitesiz uykusu gündüz de gece de.. tekrar teşekkürler.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı anda yazmışız hocam teşekkür ederim iyi günler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|