|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 17:44 |
Hocam merhaba size daha önce danışmıştım ama kızım 7 ay 13 günlük şubat ayından beri geceleri 3-4 defa kalkıyor bu aralar dahada sıklaştırdı siz sütün yetmiyordur deyince depoladığım sütlerden akşamlarıda 50-80 cc veriyorum ama geceleri kalkmasında azalma değil artış oldu. Mart ayında idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı 27 ağustos doğumlu son ay aldığı kilo 420 gr. şu an kilosu 8.270 gr. boyu 72 cm. haraketli bir çocuk gündüzleride sabah 9-10 gibi 1.5-2 saat uyur öğleden sonra ise 3-4 gibi 1 saat kadar uyur yalnız şubat ayına kadar gece uykusu çok iyiydi öğretmenim çalışmaya başladığım içinmi anlamıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunduz kim bakiyorsa, ona soyleyin, COK UYUTMASIN... O rahat ediyor, eziyeti size kaliyor.
|
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Teşekkür ederim cevap için bir rahatsızlığı olmasında hocam halen sadece anne sütü alıyor persentile bakıyorum ilk sayfada 50-75 te son 2 aydır kilosu daha önceden 75 teydi çevremden ek gıda için baskı var biliyorum ek gıdaya kutu sütüyle başlıcaksın diceksiniz zaten öyle yapıcam ama depoda kendi sütümü depoladım hem emziriyorum hem biberonla veriyoruz bu persentilde olması yani düşmesi normalmi bana sürekli çay çorba yap çocuğa diyorlar bundan dolayı sütün yetmez birde sonra yutamaz da diyorlar aslında yanılıyorlar biliyorum ama yinede tedirgin oluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, depodaki sutlerinizden teklif edin bakalim, alacakmi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|