Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nazlıgüneş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uyku
    Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 17:44
Hocam merhaba size daha önce danışmıştım ama kızım 7 ay 13 günlük şubat ayından beri geceleri 3-4 defa kalkıyor bu aralar dahada sıklaştırdı siz sütün yetmiyordur deyince depoladığım sütlerden akşamlarıda 50-80 cc veriyorum ama geceleri kalkmasında azalma değil artış oldu. Mart ayında idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı 27 ağustos doğumlu son ay aldığı kilo 420 gr. şu an kilosu 8.270 gr. boyu 72 cm. haraketli bir çocuk gündüzleride sabah 9-10 gibi 1.5-2 saat uyur öğleden sonra ise 3-4 gibi 1 saat kadar uyur yalnız şubat ayına kadar gece uykusu çok iyiydi öğretmenim çalışmaya başladığım içinmi anlamıyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 20:54
Gunduz kim bakiyorsa, ona soyleyin, COK UYUTMASIN... O rahat ediyor, eziyeti size kaliyor.
Yukarı Dön
nazlıgüneş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 21:15
Teşekkür ederim cevap için bir rahatsızlığı olmasında hocam halen sadece anne sütü alıyor persentile bakıyorum ilk sayfada 50-75 te son 2 aydır kilosu daha önceden 75 teydi çevremden ek gıda için baskı var biliyorum ek gıdaya kutu sütüyle başlıcaksın diceksiniz zaten öyle yapıcam ama depoda kendi sütümü depoladım hem emziriyorum hem biberonla veriyoruz bu persentilde olması yani düşmesi normalmi bana sürekli çay çorba yap çocuğa diyorlar bundan dolayı sütün yetmez birde sonra yutamaz da diyorlar aslında yanılıyorlar biliyorum ama yinede tedirgin oluyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 21:27
Deneyin, depodaki sutlerinizden teklif edin bakalim, alacakmi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.