|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2014 Saat 17:45 |
Mrb hocam 6 aylık bebeğim gece 6 dan beri 5 kere şiddetli bişerkilde kusuyor sadece anne sütü veriyorum ama herseyi ağzına götürüyor bi kerede balgam gibi kakasini yaptı bu durumda bişeyler vermeliyim devam ederse kusmasi ve ishali ateşi yok ama biraz huysuz çok tedirginim ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri beslemissiniz... Eger, kilosu; 7.5kg dan fazla ise, sizin kabahatiniz... ZORLAMAYIN.
Kilosu; 7kg'dan az ise konusalim... CINSIYETI: ????????? ( Bebek lafini kullanmayin... Oglum veya Kizim deyin).. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Nis 2014 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erkek hocam 7.5 kg suan birde sarı su olarak kustu 2 kere hocam.
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
Hocam internetim bittiği için arkadasımdan yazıyorum.noralde böyle kusması yoktu. Fışkırır tarzda kusıyor ne zaman emse ardından kusuyor.dun mutfak bezını emmişti kaşla göz arası.onunla alakası olabilir mi bir de farklı olarak 1 yemek kaşığı sebze çorbası yedirmiştim.akşamdan beri de halsiz hocam ne yapmalıyım .çok kusarsa emedur fitil kullanmalımıyım.
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
Hocama şimdide ateşi yukselıyor ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedigi-ictigi bir gidadan; mikrop kapmis, SAKIN:ilac-antibiyotik vermeyin, vucut ishal ile mikroplari atmadan iyilesme olmaz. Cok rahatsiz olmadikca, atesini bile dusurmeyin. Ates, "Vucut savunmasidir"...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|